Lezyne Drive Neo Metallic fietsverlichting

Steel jij de show tijdens je volgende fietsrit? Met deze nieuwe Lezyne Metallic fietsverlichting val jij op tussen je fietsmaten. De schitterende nieuwe oil slick-geïnspireerde fietsaccessoires van Lezyne zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook bijzonder duurzaam. De opvallende Physical Vapor Deposition (PVD)-afwerking biedt een unieke metallic glans die jouw fietslook compleet maakt. Daarnaast zorgt het PVD-proces voor een uitzonderlijk harde, duurzame oppervlaktelaag die vrijwel immuun is voor corrosie.

Lezyne Lite Drive 1000 XL Neo Metallic

De Lezyne Lite Drive 1000XL is een krachtig, multifunctioneel voorlicht met een lichtopbrengst tot wel 1000 lumen. De machinaal bewerkte aluminium behuizing met speciale koelvinnen is lichtgewicht en super robuust. De opvallende Physical Vapor Deposition (PVD)-afwerking biedt een unieke metallic glans die jouw fietslook compleet maakt. Daarnaast zorgt het PVD-proces voor een uitzonderlijk harde, duurzame oppervlaktelaag die vrijwel immuun is voor corrosie. Het beschikt over acht lichtstanden, inclusief de opvallende 1000 lumen Daytime Flash-stand. Door de MOR-lens (Maximum Optical Reflection) wordt de lichtopbrengst geoptimaliseerd en gelijkmatig verspreid. De Lite Drive 1000XL gaat tot wel 87 uur. De LED kan veilig worden bevestigd aan sturen door middel van de meegeleverde rubberen strap. De Lite Drive 1000XL is ook te bedienen via de Lezyne Remote Switch (los verkrijgbaar).

  • Maximaal 1000 lumen
  • 8 lichtstanden
  • Maximaal 87 uur batterij
  • Gewicht 153 gram
  • Adviesprijs €79,95

Meer info? Klik hier.

Lezyne Hecto Drive 500 XL Neo Metallic

De Lezyne Hecto Drive 500XL Neo Metallic is een compact en duurzaam voorlicht met een CNC gefreesd aluminium behuizing voorzien van koelvinnen. De opvallende Physical Vapor Deposition (PVD)-afwerking biedt een unieke metallic glans die jouw fietslook compleet maakt. Daarnaast zorgt het PVD-proces voor een uitzonderlijk harde, duurzame oppervlaktelaag die vrijwel immuun is voor corrosie.  De uitsparingen aan de zijkant van de lamp zorgen ervoor dat je ook vanaf de zijkant goed zichtbaar bent. Deze super heldere LED biedt tot 500 lumen lichtopbrengst en heeft een batterijduur van maximaal 20 uur. De Hecto Drive 500XL heeft 8 lichtstanden, waaronder de krachtige Daytime Flash stand. Hierdoor ben je ook overdag super goed zichtbaar. De LED gaat tot wel 20 uur mee. Opladen is volledig draadloos en gaat zeer eenvoudig door de geïntegreerde USB-stick. De lamp bevestig je makkelijk aan het stuur door de meegeleverde rubberen strap.

  • Maximaal 500 lumen
  • 8 lichtstanden
  • Maximaal 20 uur batterij
  • Gewicht 84 gram
  • Adviesprijs €49,95

Meer info? Klik hier.


Meer informatie over de nieuwe Neo Metallic collectie? Bezoek dan de website van Lezyne!

 van