LEZYNE INTEGREERT KOMOOT EN RELIVE MET HUN GPS-PLATFORM

Lezyne staat al jaren bekend om haar innovatieve GPS-fietscomputers. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit, maar ook vanwege de uitstekende support die Lezyne hierbij biedt. Lezyne brengt regelmatig gratis firmware-updates uit, zodat gebruikers onbezorgd kunnen blijven genieten van hun GPS-fietscomputer.

Door de nieuwste update kunnen gebruikers hun Lezyne GPS-fietscomputer koppelen aan de innovatieve navigatie-app Komoot en de interactieve activiteiten-app Relive. Dit breidt de bestaande compatibiliteit van het Lezyne GPS-platform nog verder uit. De GPS-fietscomputers kunnen momenteel al gekoppeld worden aan Strava, TrainingPeaks en Today’s Plan.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Komoot en Relive”, aldus Lezyne’s wereldwijde marketingmanager, Dillon Clapp. “Beide merken hebben een leuke, interactieve community en we weten dat onze GPS-gebruikers blij zullen zijn dat deze extra functies worden toegevoegd aan ons GPS-platform.”

Komoot heeft inmiddels al meer dan 10 miljoen gebruikers en biedt een van de beste interfaces voor het maken en navigeren van routes over heel de wereld. Wanneer een Lezyne- en Komoot-account zijn verbonden, kunnen routes die met Komoot zijn gemaakt, draadloos worden verzonden naar een Lezyne GPS-apparaat via de Lezyne Ally-telefoonapp. Na de overdracht is stapsgewijze navigatie beschikbaar en zal er een navigatiespoor op het kaartscherm verschijnen (alleen beschikbaar voor compatibel apparaten).

“Komoot verheugd zich op de samenwerking met Lezyne. Door deze samenwerking kunnen wij toonaangevende routes en navigatie bieden voor het hele assortiment GPS-apparaten van Lezyne” – Ben Thompson, zakelijk directeur bij Komoot.

Relive heeft meer dan vijf miljoen leden, die in de app hun avonturen delen via onder andere storytelling en geanimeerde 3D-video’s. Door de nieuwe Lezyne update kunnen activiteiten die zijn geregistreerd met een Lezyne GPS-apparaat en zijn geüpload naar Lezyne’s GPS Ally-telefoonapp of GPS Root-website automatische of handmatig worden gedeeld met Relive.

Mede-oprichter van Relive, Joris van Kruijssen, legt uit: “We zijn verheugd om Lezyne-gebruikers te verwelkomen in de Relive community. Door deze samenwerking kunnen nog meer mensen over heel de wereld hun avonturen in de buitenlucht met elkaar delen!”

De nieuwe update en alle bijbehorende functies zijn gratis. Het vereist alleen een snelle update van het Lezyne GPS-apparaat en de bijbehorende smartphone-app.

En, zoals bij alle Lezyne GPS-firmware-updates, zullen er bij deze update ook nog meer verbeteringen aan de bestaande interface worden geïmplementeerd. De programmeurs van Lezyne verbeteren voortdurend de gebruikerservaring. In deze update is Lezyne’s custom omleidingssysteem geoptimaliseerd, zodat gebruikers nu nog veel sneller omgeleid kunnen worden als zij van hun route afwijken tijdens lange tochten.

Ga voor meer informatie en instellingsdetails naar:

https://ride.lezyne.com/pages/relive
https://ride.lezyne.com/pages/komoot

Voor onze mountainbike trails, klik hier
Voor onze wielrenroutes, klik hier


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van