24-08-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Lezyne introduceert nieuwe GPS fietscomputers

Vorig jaar lanceerde het Amerikaanse bedrijf Lezyne met succes GPS fietscomputers. Met dezelfde looks, maar compleet nieuwe mogelijkheden en innovaties komt Lezyne dit jaar met 5 nieuwe GPS fietscomputers op de markt. 

Een nieuw design, turn-by-turn navigatie, Strava live segmenten en aanpasbaar beeldscherm is de nieuwe standaard voor Lezyne. Hieronder vind je een overzicht van de gehele Lezyne Year 10 GPS collectie.

Lezyne Super GPS

De Lezyne Super GPS staat met de meeste mogelijkheden en innovaties bovenaan het lijstje van Lezyne. Door het gebruik van meerdere technologieën garandeert Lezyne een precieze weergave van locatie en hoogte. De vertrouwde ANT+ en Bluetooth Smart connectie zorgen voor een goede verbinding met zowel power-meter, hartslagmeter en speed/cadans-sensors.

Wanneer de Super GPS is gekoppeld aan de Lezyne iOS/Android GPS Ally app op een smartphone beleef je de Lezyne GPS zoals deze bedoeld is. Inkomende sms berichten, e-mails en telefoontjes worden live weergegeven op de GPS. Daarnaast geeft de Lezyne GPS nu ook live Strava segmenten weer.

Lezyne Micro Color GPS

De Micro Color GPS heeft dezelfde functies als de Super GPS, maar dan kleiner en inclusief kleurenscherm. De Lezyne Micro Color GPS weegt maar 29 gram en heeft een batterijduur van 14 uur. 

Lezyne Micro GPS

Deze compacte Micro GPS is in grote lijnen gelijk aan de Micro Color GPS, maar dan zonder kleurenscherm. Het scherm, uitgerust met backlight, zorgt ervoor dat de gegevens op het scherm in alle weersomstandigheden goed leesbaar zijn.

Lezyne Macro GPS 

De Macro GPS is ontwikkeld met een groot en goed leesbaar scherm. Via Bluetooth kan er een koppeling gemaakt worden met de Lezyne Ally app voor zowel power-meter, hartslagmeter en speed/cadans-sensor. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de live tracking, live Strava segmenten en turn-by-turn navigatie. De Lezyne Macro GPS weegt 76 gram en heeft batterijduur van 22 uur.

Lezyne Mini GPS

Net als de vorige uitvoering is de nieuwe Mini GPS klein en compact. Het goed leesbare scherm, Bluetooth koppeling en nieuwe features zoals turn-by-turn navigatie en Strava live segmenten maken deze GPS de perfecte fietscomputer voor de beginnende fietser.

Prijzen

  • Consumentenadviesprijs lezyne Super GPS: €149,95
  • Consumentenadviesprijs Lezyne Micro Color GPS: €159,95
  • Consumentenadviesprijs lezyne Micro GPS: €129,95
  • Consumentenadviesprijs Lezyne Macro GPS: €99,95
  • Consumentenadviesprijs Lezyne Mini GPS: €99,95

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van