24-08-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Lezyne introduceert nieuwe GPS fietscomputers

Vorig jaar lanceerde het Amerikaanse bedrijf Lezyne met succes GPS fietscomputers. Met dezelfde looks, maar compleet nieuwe mogelijkheden en innovaties komt het merk dit jaar met 5 nieuwe Lezyne fietscomputers op de markt. 

Een nieuw design, turn-by-turn navigatie, Strava live segmenten en aanpasbaar beeldscherm is de nieuwe standaard voor Lezyne. Hieronder vind je een overzicht van de gehele Lezyne Year 10 GPS collectie.

Lezyne Super GPS

De Lezyne Super GPS staat met de meeste mogelijkheden en innovaties bovenaan het lijstje van Lezyne. Door het gebruik van meerdere technologieën garandeert Lezyne een precieze weergave van locatie en hoogte. De vertrouwde ANT+ en Bluetooth Smart connectie zorgen voor een goede verbinding met zowel power-meter, hartslagmeter en speed/cadans-sensors.

Wanneer de Super GPS is gekoppeld aan de Lezyne iOS/Android GPS Ally app op een smartphone beleef je de Lezyne GPS zoals deze bedoeld is. Inkomende sms berichten, e-mails en telefoontjes worden live weergegeven op de GPS. Daarnaast geeft de Lezyne GPS nu ook live Strava segmenten weer.

Lezyne Micro Color GPS

De Micro Color GPS heeft dezelfde functies als de Super GPS, maar dan kleiner en inclusief kleurenscherm. De Lezyne Micro Color GPS weegt maar 29 gram en heeft een batterijduur van 14 uur. 

Lezyne Micro GPS

Deze compacte Micro GPS is in grote lijnen gelijk aan de Micro Color GPS, maar dan zonder kleurenscherm. Het scherm, uitgerust met backlight, zorgt ervoor dat de gegevens op het scherm in alle weersomstandigheden goed leesbaar zijn.

Lezyne Macro GPS 

De Macro GPS is ontwikkeld met een groot en goed leesbaar scherm. Via Bluetooth kan er een koppeling gemaakt worden met de Lezyne Ally app voor zowel power-meter, hartslagmeter en speed/cadans-sensor. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de live tracking, live Strava segmenten en turn-by-turn navigatie. De Lezyne Macro GPS weegt 76 gram en heeft batterijduur van 22 uur.

Lezyne Mini GPS

Net als de vorige uitvoering is de nieuwe Mini GPS klein en compact. Het goed leesbare scherm, Bluetooth koppeling en nieuwe features zoals turn-by-turn navigatie en Strava live segmenten maken deze GPS de perfecte fietscomputer voor de beginnende fietser.

Prijzen

  • Consumentenadviesprijs lezyne Super GPS: €149,95
  • Consumentenadviesprijs Lezyne Micro Color GPS: €159,95
  • Consumentenadviesprijs lezyne Micro GPS: €129,95
  • Consumentenadviesprijs Lezyne Macro GPS: €99,95
  • Consumentenadviesprijs Lezyne Mini GPS: €99,95

 van