16-06-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Lezyne lanceert duurzame oplossing voor herstellen tubeless fietsbanden

Heb jij er ook zo’n hekel aan om een lekke band te krijgen tijdens je allereerste rit op je spiksplinternieuwe tubeless band? Gelukkig vangt de sealant kleine lekkages goed op, maar soms heb je een betere oplossing nodig. Daarom lanceert Lezyne met trots de nieuwe Tubeless Pro Plugs, de meest betrouwbare oplossing voor het repareren van tubeless fietsbanden thuis of in de werkplaats.

De innovatieve paddenstoelvormige pluggen vullen het gat en dichten de lekke band af, waardoor de levensduur van je band wordt gemaximaliseerd. Je kunt er zeker van zijn dat je reparatie zelfs onder de meest extreme omstandigheden standhoudt, zodat je zorgeloos kunt blijven rijden.

De Tubeless Pro Plugs-set bevat pluggen in drie maten. Met twee 3 mm pluggen, twee 3,5 mm pluggen en twee 4,5 mm pluggen heb je altijd de juiste maat hebt voor je tubeless band. De set bevat ook twee schuurpads en twee lijmtubes voor een goede afdichting.

De Tubeless Pro Plugs zijn de perfecte oplossing voor fietsers die graag tubeless rijden en hun band niet meteen weg willen gooien wanneer het lek te groot is. Dit vermindert veel afval en verlengt de levensduur van je banden. Goed voor het milieu dus!

De Lezyne Tubeless Pro Plugs liggen vanaf nu voor €17,45 in de schappen bij Lezyne dealers.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van