06-02-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Lezyne lanceert haar nieuwe PRO TUBELESS KIT

Laat een lekke band je rit niet verpesten! Wees voorbereid met de Pro Tubeless Kit Loaded. Alles-in-één oplossing voor racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Lichtgewicht, compact en heeft alles wat je nodig hebt voor snelle reparaties onderweg.

De uitgebreide Pro Tubeless Kit is ontworpen voor weg-, mountainbike- of gravelfietsen en is het perfecte alles-in-één tubeless bandenreparatiesysteem. Het beschikt over een compacte, lichtgewicht aluminium behuizing die netjes een mix van twee verschillende maten bandenpluggen, een tool voor het plaatsen van pluggen, een tool voor het vasthouden van pluggen, een ventielverwijderaar, een CO2-inflator en een micromes integreert.

De PRO TUBELESS KIT komt in 2 varianten namelijk: PRO TUBELESS KIT & PRO TUBELESS KIT LOADED. Beide versies bevatten een insert Tool om je pluggen in de band te plaatsen, Plug Retention Tool, Stainless Steel mesje om je pluggen af te snijden op de juiste hoogte, Een CO2 Inflator en 5x 3.5mm pluggen en 5x 1.5mm pluggen. Bij de ‘loaded’ versie ontvang je nog een extra 20grams CO2 patroon en een houder om de hele kit strak onder je bidonhouder op je fiets te plaatsen.
Deze kit biedt de eenvoudigste, meest draagbare manier om een ​​tubeless band af te dichten met elke bandmaat/type en om overtollige plugresten netjes te verwijderen met het meegeleverde mes zodat je jouw fietsrit weer kan voortzetten. Extra vervangende pluggen zijn ook apart verkrijgbaar.
Opmerking: De afdichtingsprestaties kunnen variëren op basis van de grootte van de lekke band, de bandenmaat en de bandenspanning.

SPECS:
Gewicht:  50g | LOADED: 135g
Afmetingen: 19.6 x 19.6 x 113 mm  LOADED: 79.6 x 30 x 113 mm

PRO TUBELESS KIT:

Stainless Steel Reamer/Inserter Tool
Plug Retention Tool
Stainless Steel Knife
Presta CO2 Inflator
5x 3.5mm & 5x 1.5mm tire plugs

PRO TUBELESS KIT LOADED:

Stainless Steel Reamer/Inserter Tool
Plug Retention Tool
Stainless Steel Knife
Presta CO2 Inflator
5x 3.5mm & 5x 1.5mm tire plugs
20G CO2 Cartridge
Mounting Bracket and Strap

Bekijk hier het filmpje hoe je de PRO TUBELESS KIT het beste onderweg kan gebruiken.

Check voor meer toffe producten van Lezyne de website!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram

 van