06-07-2018 - Wielrenblad

Lezyne Mega GPS: begin van een nieuw tijdperk?

Drie jaar geleden  lanceerde het Amerikaanse bedrijf met succes haar eerste GPS fietscomputers. Na de lancering behoort de Lezyne GPS al snel bij de gevestigde orde van de GPS fietscomputers. Met de lancering van de nieuwe Mega XL- en Mega C GPS legt Lezyne de lat opnieuw een stap hoger. Naast de volledig vernieuwde looks heeft de Mega XL een 2,7 inch scherm en een batterijduur van 48 uur. Daarnaast kan de Mega XL zowel horizontaal als verticaal gedraaid worden. Op het grote scherm van de Mega XL GPS kunnen op vijf verschillende pagina’s tot tien gegevensvelden worden gepersonaliseerd. De Mega C biedt ruimte om acht gegevensvelden te personaliseren.

De innovatieve kaarten van Lezyne worden ondersteund door de offline mapping en routing. Via de Lezyne Ally App download je gemakkelijk een kaart of gehele regio. Bouw daarna gemakkelijk je eigen route of zoek een adres op om zonder zorgen op navigatie op je bestemming aan te komen. Lezyne ontwierp, ontwikkelde en produceerde de Mega GPS volledig in eigen huis. Zowel de Mega XL als de Mega C bieden alles wat een fietser nodig heeft voor de ultieme fietservaring.  De Lezyne Ally App maakt het instellen snel en eenvoudig en biedt veel functies om alle gereden ritten te analyseren. Inkomende telefoontjes, sms-berichten en meldingen van populaire sociale mediale platformen worden, indien gewenst, weergegeven op het apparaat. Daarnaast maak je ook eenvoudig een koppeling met Strava, TrainingPeaks of Today’s Plan.

Meer informatie

Voor €199.95 is zowel de Mega XL als de Mega C verkrijgbaar. De GPS Root-website en de GPS Ally-app zijn gratis. Dankzij de geavanceerde technologieën en de eenvoudige bediening zijn deze apparaten geschikt voor elk soort fietser. Avontuurlijke fietsers stellen de batterijduur en kaartmogelijkheden op prijs, topsporters kunnen gedetailleerde trainingsschermen volgen, Strava-thletes zijn dol op de integratie van de Live Segmenten en weekendstrijders genieten van het gebruiksgemak van het apparaat. Voor meer informatie over deze Lezyne Mega GPS fietscomputers kun je terecht op de website van het Amerikaanse merk.

 van