05-09-2017 - Snowboarden, Nieuws

Lib Tech: Road to Holy Bowly

Afgelopen jaar was Holy Bowly weer een event voor de boeken, de creativiteit, gezelligheid, vriendschappen en de oneindige flow door het park was zo goed, dat het zonde is dat het op een eind is gekomen. Waarom zouden we een heel jaar moeten wachten voordat dit gevoel weer terug kan komen?

In plaats van een jaar te wachten, zorgt Lib Tech ervoor dat de Road to Holy Bowly altijd aan is! Door middel van een dikke roadtrip langs plaatsen als de Eagle Pass, Saas Fee, de Bone Zone en met de Holy Bowly in Sunshine Village als grote finale, is Lib Tech constant onderweg naar dit bizarre park. Ga met ons mee op dit surf, skate, ski en snowboard avontuur via deze zesdelige serie onderweg naar Holy Bowly. Pak je board, bel je homies en ga zelf op de Road to Holy Bowly… of wacht, je bent er al!

In deze aflevering van de Road to Holy Bowly pakken Travis Rice, Eric Jackson, Fredi Kalbermatten en Chris Rasman hun snorkels om de eindeloze poeder in Eagle Pass, Baldface en Saas Fee te trotseren. Maak alvast tijd vrij voor je eigen poedertrip, want na dit filmpje wil je niks anders!

Bekijk hier deel 1 van de serie Road to Holy Bowly, waarin gesurft wordt in Costa Rica!

Zie meer op de site van Lib Tech.

 van