30-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Liv introduceert de Langma

Liv introduceert de Langma, de nieuwe super-light wegfiets voor dames. Liv heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd in de markt van dames-sportfietsen. Nu komt Liv met een nieuwe range, handgemaakte wielrenfietsen voor de veeleisende fietsers. In samenwerking met Team Sunweb is de Langma ontwikkeld als geheime wapen om de steilste beklimmingen te doorstaan, aanvallen te pareren en afdalingen aan te vallen.

De Langma is vanaf het begin ontwikkeld met behulp van Liv’s 3F Design Philosophy. Deze aanpak zorgt voor de de Fit, Form en Function van elk Liv-product. Elk product wordt specifiek ontworpen om de vrouwelijke renner de beste ervaring te geven. Met behulp van Global Body Dimension Database en de feedback van de prof’s, levert Liv een geoptimaliseerde pasvorm in alle maten.

Met aero-buizen en Advanced Composite SL-Constructie, biedt de lichte Langma volgens Liv een optimale balans van stijfheid, handelbaarheid én aeordynamisch voordeel op verschillende ritten (en wegen) het beste uit jezelf naar boven te halen. De PowerCore-onderbeugel zorgt voor een optimale trapstijfheid, terwijl het MegaDrive-buisontwerp en de OverDrive 2 voor betere prestaties, stijfheid en controle moet zorgen. Voor de beste remeigenschappen beschikt de Langa Advanced Pro Disc over schijfremmen en thraux-technologie.

Elke model in de Langma-serie is ontworpen voor maximaal 28mm banden om efficiëntie, comfort en controle te verbeteren. Met de data die Liv van Team Sunweb heeft verkregen, heeft Liv voor een geïntegreerde draadloze datasensor (ANT+) gezorgd, die wielsnelheid en cadans meet en direct naar jouw favoriete fietscomputer doorstuurt.


Volg je ons al op Facebook en Instagram? Klik op ‘like’ of ‘follow’ om altijd op de hoogte te zijn van het laatste (Wielrenblad)nieuws! Natuurlijk ben je met een abonnement op het magazine automatisch op de hoogte!

 van