16-05-2017 - Surfen, Nieuws

LOST X LIB TECH ROUND NOSE FISH

Dit jaar brengt Lib-Tech een nieuwe Lost shape uit, ideaal voor de Nederlandse condities. De Round Nose Fish Redux. Gebaseerd op de all time best seller, de originele Round Nose Fish. Een tijdloos design wat zich kenmerkt door zijn drive, glide en veelzijdigheid.

De Round Nose Fish Redux combineert de sterke eigenschappen van het klassieke design met een bredere outline en meer volume in de nose van het board. De lichte concave die in het board zit zorgt ervoor dat de Round Nose Fish Redux goed planeert zelfs bij lagere snelheden. De overgang van concave naar V in de tail creëert een diepere tail rocker als het board op zijn kant wordt gezet, hierdoor lijkt het of de Round Nose Fish meer rocker bezit dan het daadwerkelijk heeft en geeft de mogelijkheid tot radicale turns.

lost lib tech round nose fish redux 1

De Round Nose Fish Redux kan worden uitgerust met een twin fi n setup, quad of truster. Met de Round Nose Fish Redux kan je als Nederlandse surfer alle kanten op. Een ding staat vast, met dit board kom je zelfs in de meest sloppy condities nog weg. De Lib-Tech X Lost Round Nose Fish is verkrijgbaar voor € 759.99.

Voor meer informatie over de Round Nose Fish Redux klik hier.

 van