08-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Lotto Soudal als Lotto Fix All in Parijs-Nice

De 75e editie van Parijs-Nice ging zondag 5 maart van start. De eerste etappe was gelijk een sensationele. Even leek het erop dat Julian Alaphilippe naar de winst zou sprinten, maar Arnaud Démare dacht er anders over en won de sprint van zijn landgenoot. Heb je zitten kijken en dacht je waar rijden de rode truien van Lotto Soudal? Net als vorig jaar rijdt het team van Lotto Soudal als Lotto Fix All.

Fix All is een lijmkit uit het productportfolio van de sponsor Soudal. Net als verleden jaar rijdt ook dit jaar het team van Lotto Soudal de Koers naar de Zon in het blauw-wit van Lotto Fix All. Een keer per jaar is het mogelijk voor een team om in speciale shirts te rijden. En dus net als vorig jaar heeft Lotto Soudal besloten hiervan gebruik te maken om Fix All in de publiciteit te brengen.

Bij Ridley vonden ze dat bij een nieuwe outfit ook een nieuwe fiets hoort. Daarom heeft Ridley Bikes speciaal voor Parijs-Nice een nieuw frame uitgebracht. Het frame komt in dezelfde kleuren als het tenue van Lotto Fix All. Ook bevat het frame een afbeelding van het parcours van de ronde. Het frame zal voor iedereen beschikbaar zijn, maar houd er rekening mee dat het een limited edition is.

lotto fix all parijs nice wielrennen ridley

Voor meer informatie over het frame en waar deze te verkrijgen is klik hier.

 van