06-04-2016 - Snowboarden, Nieuws

Luc Buthker versterkt het team van ThirtyTwo en Lib Tech

Luc ript al jaren zowel indoor als de verse sneeuw in de Alpen. Flatstyle, Slope Style Masters, Burton Jibfest of een part filmen voor Postland, Luc staat zijn mannetje. Naast zijn job bij RSI in Rotterdam is hij afgestudeerd fotograaf met focus op architectuur en landschappen.

Net voor de Gnu-Lib Tech benelux team shoot, begin maart, werd de deal gesloten. Er werd vlug een ticket Alpen geboekt en Kachingggg!!! Libtech_Luc_Buthker

Met mijn nieuwe sponsors Lib Tech en ThirtyTwo ga ik mezelf weer pushen om meerdere disciplines te rijden. Na altijd veel focus op rails rijden gehad te hebben, ga ik komende seizoenen ook de poedersneeuw aandacht geven. Ik weet zeker dat de boards zowel voor street als backcountry super zijn. Mijn eerste snowboardboots waren 32’s, helemaal vet dus om nu voor dit merk te rijden. Op korte termijn wil ik weer street spots shooten en een indoor event opzetten. Na twee keer Jib fest georganiseerd te hebben, wil ik met zowel Lib als ThirtyTwo een nieuw vet event in Nederland opzetten, aldus Luc Büthker.

De 23 jarige shredder uit Pijnacker zal de 32 TeamTwo boots en outerwear, Lib Tech Travis Rice pro model, Ashbury goggles en Howl gloves gaan rocken. Je kunt Luc volgen op instagram.com/lucbuthker

Voor meer nieuwtjes bekijk je onze Facebookpagina. Wil je nou altijd de leukste reisverhalen en mooiste tracks ieder jaar voorgeschoteld krijgen, abonneer dan op Taste en je hoeft het magazine alleen nog maar van je deurmat op te pakken. Of download het magazine online via onze Soul Kiosk App. Vind je een speciaal onderwerp uitermate interessant? Kijk dan in onze webshop en bestel je favoriete magazine geheel naar eigen keuze!

 

 van