26-09-2017 - Skiën, Nieuws

Nieuwe aanwinst Lib Tech Ski Team: Lucas Wachs

Lucas Wachs uit Bend, Oregon is pro voor Lib Tech Ski! Lucas zijn jeugd bestond voornamelijk uit skiën, skaten en snowboarden met de Warbington broers. Ze maakten samen edits onder de beruchte naam van de “Tre Squad” crew en organiseerden “gebeurtenissen” zoals Shorts and Shades 1-10 die een grote bijdrage leverde aan een nieuw tijdperk van Mt. Bachelor’s historische freestyle scene.

Dag in dag uit knalt Lucas over de pillows en omliggende vulkanen (waar op geskied kan worden), van zijn thuishaven Mt. Bachelor. Elke mogelijkheid om de wereld over te reizen om te filmen met top skiërs voor sicke films pakt hij. Van zijn Rookie of the Year nominatie in “All Damn Day” tot bizarre schansen pakken in “Ring the Alarm” en een grote rol in “Guest List” van Good Company, Lucas is te zien in de sickste video’s van deze tijd. Maar los hiervan is Lucas simpelweg echt een goeie gast. Hij is down voor alles en niets, hij blijft trouw aan zijn maatjes en is makkelijk om mee te werken.


Lucas in chillmode met zijn Lib Tech UFO, de ski’s die hij heeft helpen maken en waar hij dagelijks op skiet.

Toen Lib Tech begon met het maken van ski’s was dit omdat hun vrienden dat van hun vroegen. Vrienden als Mt. Baker’s Tory Bland, die op een merk wilde skiën dat iets voor hem betekend; elke Lib Tech is gemaakt in de in de Verenigde Staten, laat geen slechte afvalstoffen achter tijdens de productie, heeft een revolutionaire MAGNE-TRACTION® kanten technologie en is gemaakt door doeners met passie.
Nu, velen jaren later, is Lucas die vriend en toevallig ook nog eens een van de beste jonge skiërs van de wereld. Dus kondigt Lib Tech trots hun vriend / ripper Lucas Wachs aan als hun nieuwe atleet in het volgende hoofdstuk van Lib Tech Ski.


Meer pro’s van Lib Tech Ski leren kennen? Hier meer!

 van