05-12-2011 - Surfen, Nieuws

Maak jij de nieuwe clip voor The Phantom Four & The Arguido?

De jongens van The Phantom Four & The Arguido zijn op zoek naar een nieuwe clip voor hun single ‘Bring On The Sameness’. Maak jij ‘m? Dan maak je kans dat het DE clip wordt van deze legedarische surfband.

Download de track via Bandcamp hiernaast en maak een zo origineel mogelijke clip. Het liefst met surf en skate invloeden. Zet de clip op Youtube en stuur The Phantom Four & The Arguido een bericht met de link van de clip. Zij zetten de clip dan op hun Youtube kanaal en in februari 2012 maken ze de winnaar bekend. En behalve dat het leuk is om een clip te maken is het ook leuk om wat te winnen als winnaar van deze clip contest: een paar Converse schoenen, Eastpak tas, Ongetemd t-shirt, 2 vrijkaarten voor de release party op 25 februari 2012 in de Melkweg Amsterdam en een meet and greet met de band plus de nodige backstage versnaperingen.

[youtube id=”EcrWL0qd0ic” w=”630″]

Je kan je clip inzenden tot en met 20 februari 2012. De bekendmaking is 24 februari en tijdens de release party komt de clip officieel online op al hun kanalen en gaat gebruikt worden als officiële clip. Clips mailen naar dit mail adres. Alle inzendingen krijgen een promo CD met daarop 10 tracks van het nieuwe album van The Phantom Four & The Arguido!

Bron: ongetemd.com

 van