09-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kans op deelname aan de Haute Route met ONE Pro Cycling

Op 2 juni heeft OC Sport bekend gemaakt een samenwerking aan te gaan met het UCI Continental team ONE Pro Cycling. In samenwerking met ONE Pro Cycling zal de organisator van de Haute Route één renner de kans geven om de Maserati Haute Route Norway te rijden van 3 tot 6 augustus 2017. Inclusief rijden onder hoede van het team van ONE Pro Cycling.

Met een groep sporters en de staf van ONE Pro Cycling zal de winnaar afreizen naar Noorwegen. Met een volgeladen team-auto kun je zo écht het gevoel krijgen alsof je onderdeel bent van een profploeg! Daarnaast worden de reis, accommodatie, eten en een volledige Mavic race kit kosteloos aangeboden. De Maserati Haute Route Norway is de laatste stap van de wereldwijde uitbreiding van het succesvolle Haute Route concept.

Win a chance to ride the first Maserati Haute Route Norway event with ONE Pro Cycling team

De Haute Route

De Haute Route is de eerste wereldwijde serie van fietsevenementen voor amateurs. De Haute Route bestaat uit zes afzonderlijke evenementen in de Rockies, de Pyreneeën, de Alpen, de Dolomieten en op de Alpe D’Huez en de Mont Ventoux. Voor rijders die op een van de meest iconische en visueel verbazingwekkende locaties een ongeëvenaarde ervaring willen krijgen is dit een mooie kans. Elke editie probeert de organisatie zo professioneel mogelijk aan te kleden, zodat ook amateurs het leven van een prof kunnen ervaren. Denk hierbij aan medische teams, mechanische ondersteuning, rijdende afzettingen, filmpersoneel en zelfs soigneurs en masseurs. Of u nu een nieuwsgierige of ervaren renner bent, de Haute Route streeft ernaar te helpen uw fysieke en mentale grenzen te verleggen om te ervaren wat het echt is om als een pro te rijden.

Deelname

Matt Holden, Cycling Strategic Development Director van OC Sport, vertelt: “We zijn erg enthousiast om de winnaar van de actie uit te nodigen om deel te nemen aan de Maserati Haute Route in Noorwegen in Augustus. Haute Route streeft altijd naar de meest professionele aanpak óp en naast de fiets, dus wat is er nog beter dan de deelname van het team van ONE Pro Cycling!?”. Becky Frewing, manager van team ONE Pro Cyling, voegt daaraan toe: “Dit is een fantastische mogelijkheid voor een enthousiaste wielrenner om het leven van een profrenner te ervaren. Geniet van de mooie omgeving van Noorwegen en leer van het team dat wij meebrengen. We kijken uit naar het moment dat we de gelukkige winnaar mogen verwelkomen”.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, kun je terecht op deze webpagina. Deelnemen kan tot 30 juni 2017 en de winnaar zal kort daarna bekend worden gemaakt. Voor meer informatie vind je op de site van Haute Route, waar onder andere het parcours te bekijken is.


Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste wielernieuws, volg je ons op Facebook en Instagram. Natuurlijk ben je met een abonnement op het WIELRENBLAD magazine verzekerd van informatie over de mooiste routes, de nieuwste materialen en de beste wielerverhalen. 

 

 van