15-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kans op Pro Cycling Manager videogame

Pro Cycling Manager 2017 is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor PC. Word de manager van een professionele wielerploeg en neem het op tegen de beste wielrenners van tegenwoordig in meer dan 200 races (500+ stages) over de hele wereld, inclusief grote rondes zoals de Vuelta en de iconische Tour de France.

Elk jaar werken de ontwikkelaars hard om de game nóg realistischer te maken. Dat maakt Pro Cycling Manager de meest diepgaande wielrensimulatie ooit, zoals je kunt zien in de nieuwe gameplay-trailer.

In de gameplay-trailer van Pro Cycling Manager 2017 vertellen de ontwikkelaars en Christian Prudhomme, de directeur van de Tour de France, je alles wat je moet weten over de versie van dit jaar: zoals de nieuwe routes, functies, spelmechanieken, en wat echt belangrijk is om een geweldige sportmanager te worden. De ontwikkelaars van Cyanide hebben hun uiterste gedaan om vele facetten van de game te verbeteren, zoals het tempo van de races, de snelheid van de wielrenners, geavanceerde AI en multiplayer-mogelijkheden, de voorbereidingen die je kunt treffen en het managen van uithoudingsvermogen. Daardoor benadert deze nieuwste versie de werkelijkheid meer dan ooit.

Pro Cycling Manager 2017 is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor PC. Op dezelfde dag kunnen console-spelers genieten van de officiële Tour de France-videogame voor PlayStation 4 en Xbox One.

Winactie

Doe mee aan onze Tourpoule en maak kans op de Tour de France 2017 (Xbox One of Playstation 4) of Pro Cycling Manager 2017 (PC) voor jouw device. In samenwerking met de ontwikkelaar van Pro Cycling Manager mogen wij een exemplaar weggeven onder deelnemers van de BBB & Wielrenblad Tourpoule. In deze videogames speel je als favoriete helden in hun legendarische race van 21 etappes naar de gele trui. Verder zijn er ook andere competities te spelen zoals het Criterium International of de Dauphiné

Deelname

Via Scorito kun je deelnemen aan de Tourpoule van Wielrenblad & BBB Cycling. De beste voorspellers maken vervolgens kans op bovenstaande prijzen. Daarnaast speelt de eer natuurlijk ook een grote rol! Dus laat snel zien dat jij het orakel van het wielrennen bent, en troef je fietsmaatjes af.

Maar natuurlijk is deelname via de sociale media, mail en reacties hieronder ook mogelijk! Laat dan even een reactie achter met jouw TOP 3 per klassement (klassement = gele trui, klimmersklassement = bolletjestrui, sprintklassement = groene trui, jongerenklassement = witte trui). Onder de voorspellingen zullen wij dan hele fraaie prijzen gaan verloten.

Meer informatie? 

Voor meer informatie over de Tourpoule van Wielrenblad & BBB Cycling kun je dit artikel raadplegen.

 van