15-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kans op Tour de France 2017 videogame

Beleef alle passie van de Tour de France in de officiële Tour de France 2017-videogame voor consoles. Ga voor de felbegeerde gele trui als de game op 15 juni verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One!

Race met de grootste wielrenners ter wereld over de prachtige wegen van La Grande Boucle. Je kunt aanvallen, je teamgenoten commanderen, het beste traject kiezen, je uithoudingsvermogen beheren en de beslissingen maken die je team aan de top brengen!

Vandaag onthullen we met plezier de gameplaytrailer van Tour de France 2017, met commentaar van de ontwikkelaars en de directeur van de Tour de France, Christian Prudhomme. Leer alles wat je moet weten over de mechanieken van de game, en ontdek de innovaties van deze nieuwste editie: verbeterde engines voor physics en prestaties, nieuwe strategische gebieden in stages, realistischere racesnelheid, diepere AI, en meer! Je hoort ook de directeur van La Grande Boucle vertellen over de spannendste punten in de routes van de tour van dit jaar. Van de Grand Départ in Dusseldorf, tot de bergetappes en de grote finale in Parijs, de Tour de France belooft dit jaar spannender dan ooit te worden.

Tour de France 2017 is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Op dezelfde dag kunnen PC-spelers genieten van Pro Cycling Manager 2017 voor PC. We hebben een mooie winactie, maak kans op een exemplaar van Tour de France 2017 (Xbox One of Playstation 4) of Pro Cycling Manager 2017 (PC).

Winactie

Doe mee aan onze Tourpoule en maak kans op de Tour de France 2017 (Xbox One of Playstation 4) of Pro Cycling Manager 2017 (PC) voor jouw device. In samenwerking met de ontwikkelaar van Tour de France 2017 mogen wij een exemplaar weggeven onder deelnemers van de BBB & Wielrenblad Tourpoule. In deze videogames speel je als favoriete helden in hun legendarische race van 21 etappes naar de gele trui. Verder zijn er ook andere competities te spelen zoals het Criterium International of de Dauphiné

Deelname

Via Scorito kun je deelnemen aan de Tourpoule van Wielrenblad & BBB Cycling. De beste voorspellers maken vervolgens kans op bovenstaande prijzen. Daarnaast speelt de eer natuurlijk ook een grote rol! Dus laat snel zien dat jij het orakel van het wielrennen bent, en troef je fietsmaatjes af.

Maar natuurlijk is deelname via de sociale media, mail en reacties hieronder ook mogelijk! Laat dan even een reactie achter met jouw TOP 3 per klassement (klassement = gele trui, klimmersklassement = bolletjestrui, sprintklassement = groene trui, jongerenklassement = witte trui). Onder de voorspellingen zullen wij dan hele fraaie prijzen gaan verloten.

Meer informatie? 

Voor meer informatie over de Tourpoule van Wielrenblad & BBB Cycling kun je dit artikel raadplegen.

 van