09-07-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kans op vele prijzen met Mantel’s Tour de France winactie

Nederland en België kleuren geel, ook na het Grand Départ kijk je je ogen uit. Waar de profs over jouw trainingsrondje denderden, zijn nu alleen nog de op de straat gekalkte rennersnamen zichtbaar. Toch is er nog genoeg te ontdekken in de slipstream van de Tour!

Op diverse plekken in Nederland en België hangen stickers van M​antel’s Treasure Hunt.​ Waar? Daar kom je achter als je de quizvragen op de F​acebook­page van Mantel.com correct beantwoord. Een beetje Tour de France­kennis is vereist! Met het antwoord maak je een GPS­coördinaat compleet. Op deze locatie vind je de sticker. Upload een selfie met de sticker en je maakt kans op maar liefst €500,- shoptegoed.

Prijzen

Onder alle inzenders worden iedere Tour de France­week prijzen verloot. De volledige prijzenkast is gevuld met meer dan €2.500 aan producten. Zo maak je kans op een Kask helm, Garmin fietsnavigatie, Shimano actiecamera of Sidi fietsschoenen. Én als bonusprijs voor degene die als eerste de selfie instuurt: een Adidas Evil Eye fietsbril.

Win jij de €500 shoptegoed?

Zijn de quizvragen te lastig, of hou je niet van dit gepuzzel? Via de Mantel.com n​ieuwsbrief ontvang je hints over de locatie van de stickers. Alle deelnemers aan de actie (looptijd: 29 juni t/m 26 juli) maken kans. Bekijk de actievoorwaarden op de website van Mantel.

Hoe werkt het? 

De locatie van de stickers vind je door de quizvragen op de Facebook-page van Mantel.com correct te beantwoorden. Een beetje Tour de France-kennis (of sterk Google-werk) is vereist! Met het antwoord maak je een GPS-coördinaat compleet. Op deze locatie vind je de sticker. Upload een selfie met de sticker en je maakt kans op €500 shoptegoed!

Hint: de locatie die we deze week zoeken bevindt zich in België (vlakbij de start van etappe 3).

 van