08-01-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kennis met de Isaac Hadron Xplore in Autumn Bronze

Net als de wielerwereld zitten we bij Isaac niet stil. Wie fietst, is continu in beweging en gaat de uitdaging aan. Dat is waar ze bij Isaac maar al te goed over nadenken. De succesvolle lichtgewicht aluminium gravelbike, de Hadron Xplore, is er opnieuw om de grootste uitdaging te trotseren. Ditmaal in een verrassend, nieuw en stijlvol kleurtje. Meet the Hadron Xplore Autumn Bronze.

Houd jij ook van ruige ritten over gravel- en zandpaden? Dan is de Hadron Xplore Autumn Bronze je beste metgezel. De populaire gravelbike van Isaac heeft bewezen een ware compagnon te zijn over deze offroad-paden. Dankzij zijn brede gravelbanden, krachtige schijfremmen, een licht aluminium frame en stijve carbon voorvork geeft dit gravelmonster jou de precisie en kracht die je nodig hebt om zowel de grootste uitdaging te trotseren, alsook veel fun te hebben! Want dat is erg belangrijk. 

Dit keer wordt de Hadron Xplore gelanceerd in een nieuwe variant: Autumn Bronze. Deze kleur past mooi bij het decor van offroad-landschappen zoals zand, gravel en modder. Hiermee ga je samen met Isaac de uitdaging aan van de elementen en trotseer jij weer, wind en water op deze ijzersterke compagnon.

Laat de Hadron Xplore jou overtuigen waarom het de perfecte compagnon is, waar dan ook.

Voor meer informatie over de Hadron Xplore kan je terecht op de website van Isaac.

 van