08-12-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Maak kennis met de meest opvallende fietsschoenen ooit: Supacaz Kazze Shoes

Het Amerikaanse Supacaz staat bekend om producten op de markt te brengen in flashy kleuren. Dat is met de lancering van de Kazze Shoes niet anders. Fietsen in stijl doe je vanaf nu met de bling-bling schoenen van Supacaz!

De Kazze Shoes van Supacaz combineren stijl én prestatie. De schoen heeft een zeer strak design, bestaande uit één geheel. De zool is gemaakt van extreem sterk carbon met een ‘Nasa grade 3-classificatie’. Hierdoor presteren de schoenen onder de extreemste omstandigheden.

Het nieuwe ultramoderne dubbele BOA® Fit-systeem maakt dat de Kazze schoenen een zeer nauwkeurige pasvorm bieden. Het BOA® Fit-systeem is ontworpen met hoogwaardige, duurzame materialen en grondig getest in de praktijk. Keer op keer, onder elke omstandigheden, presteren de Kazze schoenen op topniveau.

Om rijders koel en droog te houden, is de Kazze voorzien van een VaporX™-systeem met dubbele functie. Hierdoor wordt de lucht geventileerd én wordt vocht afgevoerd. 

De schoenen wegen amper 259 gram per paar (maat 42). Ze hebben een asymmetrische tong die zorgt voor maximaal comfort en ergonomische binnenzool die de warme lucht afvoert.

Specificaties:

  • Dual BOA® Fit-systeem voor een snelle, moeiteloze, nauwkeurige pasvorm
  • VaporX™-ventilatiesysteem
  • HeliumHeel™ Met Super Stijve 3K Carbon Zool
  • Asymmetrische tong: maximaal comfort en ultraveilig zonder drukpunten
  • Ademende ergonomische binnenzool met anatomische intelligentie (Ai) technologie. R&D die ergonomie en comfort optimaliseert.
  • Duurzaam buitenmateriaal

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van