24-06-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Maak kennis met de Mud-Pro

Een volledig nieuw spatbord met een bijzondere bevestiging

Polisport introduceert de Mud-Pro. Een set spatborden dat zich onderscheidt door een bijzonder bevestigingssysteem. Dit is de nieuwe ultieme bescherming voor jou en je (e-) mountainbike.

De Mud Pro

Mud-Pro voorspatbord

Dit voorspatbord kenmerkt zich door een nieuw bevestigingssysteem. Het spatbord is uitgerust met een magnetische connector van FIDLOCK© die tevens dienst doet als een schroef. Hierdoor kun je het spatbord in no-time installeren en verwijderen, zonder gereedschap te gebruiken. De plug blijft in de voorvork zitten en je bevestigd het spatbord met de magnetische connector. De Mud-Pro is geschikt voor (elektrische) mountainbikes met schijfremmen of met v-brakes. Het bevestigingssysteem past op geveerde- of vaste voorvorken met een balhoofdbuis interieur diameter tussen 20-35 mm. Het spatbord komt met twee adapter kits zodat je de beste passing kunt kiezen. Voor een optimale passing kun je het achterste gedeelte van het voorspatbord in hoogte aanpassen (gereedschap nodig). Al het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

De Mud Pro

Prijs en beschikbaarheid
De Mud Pro is beschikbaar als set maar het voor- en achterspatbord zijn ook los verkrijgbaar.

Advies verkoopprijzen
Mud Pro set € 29,99
Mud Pro voor spatbord € 20,99
Mud Pro achter spatbord € 13,99

Voor meer over De Mud Pro kijk op www.polisport.com

 

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Up/Down!

 van