Maak kennis met de Specialized Como SL en de Vado SL ST

De Turbo Como Super Light

Como SL

De Como Super Light is een onderhoudsvrije e-bike die uitgerust is met alles wat je nodig hebt voor een plezierige rit. Draag hem van de trap, scheer door de stad, stop hem vol met boodschappen, hij is klaar om te gaan. Hij verdubbelt ook nog eens als je kracht als je op de pedalen trapt. De motor geeft een super soepele ondersteuning waardoor je het gevoel van een superheld ervaart.

  • E-bike met de nadruk op “fiets” – De Como SL versterkt je vermogen tot 2x dankzij het 240-watt Super Light systeem. Begin te trappen en de ondersteuning komt op natuurlijke wijze. Je trapt nog steeds zelf, alleen kun je nu steile hellingen bedwingen zonder te zweten.
  • Meer fietsen en minder onderhoud – Afgezien van de jaarlijkse onderhoudsbeurt, is de Como SL bijna onderhoudsvrij. De interne versnellingsnaaf (IGH) regelt de versnellingen en de optionele Gates riemaandrijving hoeft niet gesmeerd te worden zoals een ketting.
  • Ontworpen voor alle seizoenen en voor iedere regio – De Como Super Light wordt niet afgeremd door slecht weer, dankzij de krachtige schijfremmen en gripvaste 650b x 2,3 inch Nimbus-banden. DRYTECH-spatborden beschermen je tegen vuil en opspattend water, terwijl de geïntegreerde verlichting ervoor zorgt dat je altijd over goede verlichting beschikt. En de belangrijkste componenten – interne versnellingsnaaf, accu en kabels – blijven schoon en beschermd tegen de elementen.
  • Uitgerust om veel bagage mee te kunnen nemen – Een geïntegreerde achterdrager met een draagvermogen van 20 kg is geschikt voor twee fietstassen. De op het frame gemonteerde voordrager kan 15 kg dragen. De voordrager wordt geleverd met een verwijderbare mand en is volledig geïntegreerd in het frame.
  • Smiles for miles – De Como SL biedt de zekerheid van een 320Wh accu, goed voor een actieradius tot 100 km in Eco-modus, plus de veiligheid van de in het frame geïntegreerde accu. Een optionele Range Extender zorgt voor een extra actieradius van 50 km. Volledig verwijderbaar, compact en gemakkelijk op te laden wanneer je maar wilt.
  • Werkt naadloos met Mission Control – Net als al onze e-bikes kun je de Como SL aansluiten op Mission Control om je ritten te volgen, instellingen aan te passen en het vermogen af te stemmen op jouw behoeften.

De Turbo Como SL is gelanceerd op woensdag 31 maart om 18:00 uur.

De Turbo Vado Super Light Step-Through

Vado SL

De fiets met de perfecte balans tussen actieradius, vermogen en rijkwaliteit is nu verkrijgbaar in de Step Through uitvoering. Equipped of non-equipped, de Vado Super Light ST beschikt over een motor die je trapkracht verdubbelt met onze populaire motoroutput (2x jezelf). Met een gewicht dat 40% lichter is dan de gemiddelde e-bike, en een soepele future shock die voor comfort zorgt, rijdt de Turbo Vado SL ST met sprekend gemak over heuvels en langs verkeer.

De Turbo Vado SL Step-Through is gelanceerd op woensdag 31 maart om 18:00 uur.

Wat is de beste keuze?

Specialized e-bike

Hoe kun je rijders helpen beslissen welke Turbo Active Super Light fiets voor hen de juiste is? Hieronder volgt een kort overzicht wat je kunt gebruiken voor de verkoop van de juiste e-bike:

  • De Turbo Como SL is een leuke e-bike om de stad mee te verkennen. De juiste keuze voor design-minded rijders die zeggen: “Ik wil een e-bike die makkelijk rijdt en ik wil er gewoon geen omkijken naar hebben.”
  • De Vado SL ST is de juiste e-bike voor fietsers die verwachten wat verder te rijden, een sportiever gevoel willen of meer willen trainen tijdens hun ritten, maar die ook de optie willen om makkelijk op en af te kunnen stappen.
  • De Vado SL is de juiste optie voor rijders die een traditionele opstap e-bike willen die meer ontworpen is voor training en transport.

Bekijk voor meer informatie de Specialized website!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van