Win Actie: Maak nu gratis kans op de nieuwe Riders Republic game

Riders Republic is nu verkrijgbaar voor alle platformen en jij kan nu gratis kans maken op het nieuwe sportspel van Ubisoft.

Win

Wij geven 3 gratis Riders Republic Ultimate Edition games weg ter waarde van 109 euro voor het platform naar jou keuze (Playstation, Xbox, PC). Hoe maak je kans?

  • Ga naar de Instagram pagina van Up/Down of Soul magazine
  • Volg de pagina
  • Like de Riders Republic post
  • Laat ons weten in de comments hoe jij het liefst de berg afgaat in Riders Republic.

Wij nemen contact op met de winnaar.

Riders Republic

Riders Republic nodigt spelers uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar ze de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers zwerven solo of met vrienden vrij rond in een enorme en levendige open wereld waar ze met anderen concurreren en te gekke tricks uitvoeren binnen een opwindende reeks sporten zoals mountainbiken, skiën, snowboarden of vliegen met wingsuits en rocket wings. Spelers komen voortdurend spannende momenten en activiteiten tegen om te beleven en ontdekken!

In Riders Republic rijden spelers door enkele van de meest adembenemende landschappen die de Verenigde Staten te bieden heeft. Iconische Amerikaanse nationale parken zoals Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn waarheidsgetrouw nagebouwd en fantasierijk samengevoegd in één grote map om het ultieme buitensportpark te vormen.

Spelers vormen een squad met vrienden of nemen het tegen hen op in verschillende waanzinnige multiplayermodi:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 spelers*. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning. 
  • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.
  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarueerde onderdelen en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.
  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

Als onderdeel van hun carrière maken riders naam door middel van vijf verschillende loopbaantrajecten. Als spelers zichzelf blijven bewijzen in de Republic, tekenen ze bij legendarische sponsors en ontvangen ze uitnodigingen voor de meest gerenommeerde sportcompetities, waaronder Red Bull Rampage en de X Games. Of een rider nu het snowboarden onder de knie wil krijgen of de snelste wil zijn op twee wielen; alles is mogelijk! Daarnaast passen spelers hun rider aan met de meest creatieve outfits en uitrustingen om hun avatar zo eigen mogelijk te maken.

Jaar 1 van Riders Republic bevat één Grand Opening pre-seizoen, drie themaseizoenen en gratis content updates voor alle spelers, waaronder nieuwe multiplayermodi, live events, wekelijkse uitdagingen en meer. Eigenaars van de Year 1 Pass krijgen vervroegde toegang tot extra content, waaronder exotische kits, cosmetische bundels en de BMX sport add-on.

Om de multiplayerervaring verder te verbeteren, ondersteunt Riders Republic cross-platform en cross-generation play, waardoor spelers samen met vrienden en andere riders op alle platformen kunnen spelen.** Bovendien behouden spelers die hebben deelgenomen aan de Trial Week hun voortgang bij de lancering.

Riders Republic is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Riders Republic op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

Voor meer informatie over Riders Republic, bezoek: ridersrepublic.com.

 van