10-12-2020 - Mountainbiken, Leesvoer

Magura Kleding 2020 review

Waar kijken we naar? 

Kekke functionele en trailkleding van remmenmaker Magura. 

Waarom is de Magura kleding tof? 

Magura heeft samen met kledingmerk Majola zijn nieuwe collectie ontworpen. Deze collectie bestaat in totaal uit zestien verschillende items, variërend van functionele bikegear tot casual after-ridekleding. Felle geel-met-zwarte Magura-kleuren voor op de trail en subtiel design voor op het terras en zowel voor dames als heren. De Bikewear-lijn focust op functionaliteit, neem bijvoorbeeld de ventilatie in de jersey en extra ruimte in de shorts voor kniebeschermers. De Streetwear-collectie onderscheidt zich door eenvoud in het ontwerp. 

Wat vonden wij ervan? 

Altijd leuk als je je liefde voor het fietsen (subtiel) kunt uiten middels kleding. Het flanellen houthakkersoverhemd is er eentje waarvan je nooit genoeg hebt. En wat betreft het shirt, de close-up van een schijfrem op de zakjes vinden we origineel. De Streetwear-spullen zitten lekker met een loose-fit (189 centimeter past perfect in een maatje Large). De jersey met lange mouwen valt ook lekker ruim en laat de rijwind passeren, fijn tijdens een zomerse afdaling. Wanneer je het toch koud krijgt biedt het ultralichte Primaloft-jack uitkomt.  

Voor wie is de kleding van Magura? 

Wij denken dat zowel de fashionista als de functionalista deze kleding kan waarderen. 

Prijs vanaf € 49,95
Magura.com 


Dit artikel over de Magura kleding is afkomstig uit Up/Down mountainbike magazine #3 2020. De nieuwste uitgave van UP/DOWN kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is UP/DOWN #4 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je zo ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van