17-06-2011 - Surfen, Nieuws

Trailer: Sight|Sound van Mikey Detemple

Mikey Detemple, die al eerder de succesvolle Picaresque uitbracht in 2009, komt nu met een nieuwe surffilm  genaamd Sight|Sound. Deze film is in deze maand uitgebracht. Check de trailer en foto’s van de making of onderaan dit bericht.

Sight Sound

Surfen is bedoeld als een individuele handeling. Het hoort ongeoorloofd creatief te zijn en plaats te vinden in de natuur. Het hoort zijn momenten te hebben, zowel bekend als origineel. Het hoort zowel elegant als ruw te zijn.  Surfen is niet bedoeld om in scene gezet te worden.

De surfer en zijn board doen wat zij willen doen. Laat hen gezien worden zoals zij gezien willen worden; laat hen gehoord worden door alleen bewegingen. Laat hen surfen in zowel warme als koude klimaten, grote of kleine golven, long of shortboards, in verre landen of dichterbij. Laat de camera schieten zover het kan.

Laat er Sight|Sound zijn.

Met in de hoofdrol: Chris Del Moro, Justin Quintal, Kassia Meador, Alek Parker, Ryan Burch, Mikey DeTemple, Scotty Stopnik, Jared Mell, Daniel Thompson en  Tyler Warren.

Sight|Sound trailer:

[vimeo id=”18758953″]

 van