30-09-2014 - Kitesurfen, Nieuws

Man Of The Dam

Man of the Dam is een kans voor de jongere generatie kitesurfers om zich op de kaart te zetten in het Nederlandse Freestyle wedstrijdvaren. Kitesurfers tot 18 jaar krijgen de kans om alles uit de kast te halen en hun skills te tonen aan een breder publiek. 

In de jury zitten met regelmaat grote namen uit de Nederlandse wedstrijdtop. De jury beoordeelt de deelnemers op originaliteit, moeilijkheidsgraad, stijl en uitvoering van de sprongen en tricks. Man of the Dam is de titel voor het beste opkomende talent, dit is niet per definitie de winnaar van het freestyle klassement.

Man of the Dam is een welbekend evenement in de Nederlandse Kitesurfscene. Het komt dan ook vaak voor dat de winnaar van dit evenement uitgroeit tot een Nederlandse topper in zowel binnen als buitenland.

Man of the Dam vindt plaats op 25 of 26 oktober (zie info onder poster). Op 25 oktober wordt het seizoen afgesloten met een eindfeest. Ditmaal verdeeld over twee area’s; de befaamde mainstage en een Oktoberfest op de Flightzone.

Man of the Dam

Datum: 25 of 26 oktober

Locatie: Natural High

Damage: € 35,- (inclusief stamppotbuffet en aankleding door Mystic)

Inschrijven kan hier

 van