11-02-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Manera video: LES COQUILLARDS

Manera video: LES COQUILLARDS – ” Banden van zwervers die de Camino de Santiago oversteken onder het gewaad van valse pelgrims (falos peregrinos) om allerlei soorten roverij te plegen. ” –


Manera video: LES COQUILLARDS. Een beetje zoals avonturiers die op zoek zijn naar een maagdelijk land, een beetje zoals bergbeklimmers die op zoek zijn naar een nieuwe top om te beklimmen, daar zijn wij, het Manera-team, op zoek naar plekken en omstandigheden om te doen waar we goed in zijn: glijden over de oceaan.

We zijn ons allemaal bewust van de missie die ons is toevertrouwd, en we zijn er allemaal klaar voor om die op ons te nemen. Maar zullen de natuur en de elementen dit jaar bij ons zijn?

Check het in de Manera video: LES COQUILLARDS, of lees het terug in hun avontuurlijke verhaal.

Manera avontuur: LES COQUILLARDS

Ook al is het doel natuurlijk om goede foto’s terug te brengen voor de nieuwe collectie, wat ons motiveert is anders, we zijn een groep vrienden, rijders en onze passie is boardsport.

Gefilmd door: Olivier Saute

Fotograaf: Matt Georges


Voor meer kitesurf films, nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van