15-10-2019 - Kitesurfen, Nieuws

MANERA movie – Kitesurf trip naar Kamchatka, Rusland

4 jaar! Zo lang heeft het geduurd om de 4 essentiële factoren voor de fotoshoot in Kamchatka bij elkaar te krijgen; Het beste lokale team, 4 world class kiteboarders, logistieke zaken (visum, goedkeuring, tickets, boot, tenten, vervoersmiddelen), twee fotograven en een cameraman met vastberadenheid.

Na al die jaren had Manera het gevoel dat ze te veel verwachtte, dat ze een grote teleurstelling te wachten stond. Met een hart vol met passie en tegelijkertijd angst begon de trip naar Rusland.

Kamchatka is een vulkanisch schiereiland in het verre oosten van Rusland. Het was een ‘ultra-secret’ militaire zone aan het eind van de tweede wereldoorlog; daardoor was het schiereiland gesloten voor bezoekers tot de jaren 90. Hierdoor is deze plek nog authentiek en is er grotendeels ongerepte natuur. Speciale vergunningen zijn nodig om de plek te bezoeken en er is geen goede infrastructuur. De Pacifische kust heeft goede golven en goede wind, naar die plek ging Manera dus voor deze nieuwe Manera Movie.


Starring: Mallory de la VILLEMARQUE, Paul SERIN, Camille DELANNOY, Maxime CHABLOZ.
Edit/Cinematography: Petole prod – Olivier SAUTET.
Photography: Robin CHRISTOL/ Matt GEORGES.

 

Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van