08-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Mantel Ladies Night: Girls night out

Woensdagavond 15 juni staat de fietsende vrouw in de spotlight. Ze is fit, kek en stoer en fietst misschien best graag met mannen. Toch blijven de kerels thuis. De Ladies Night is uiteraard voor women only.

Schrijf je in voor de Ladies Night en je bent er gegarandeerd bij. Deel de uitnodiging met je fietsvriendinnen en kom samen! We heten je, samen met Strongher, welkom met een hapje en drankje en bieden je een gezellige en informatieve avond met tips & tricks, workshops en een unieke fietsmodeshow!

Daarnaast gelden er deze avond exclusieve kortingen op kleding, onderdelen, voeding en onderhoudsmiddelen. Na je online inschrijving via de website van Mantel Tweewielers ontvang je (in de week voor de Ladies Night) de acties in je mailbox.

Gratis bikefit en goodies

Zit je niet lekker op de fiets, of wil je graag weten welke fietsgeometrie het beste bij je past? Snelle aanmelders kunnen gebruik maken van een gratis bikefit (t.w.v. €29,95). Maak je daar geen gebruik van? Ook dan ga je niet met lege handen naar huis. Elke bezoekster van de Ladies Night ontvangt een goed gevulde goodiebag.

Wanneer?

  • Wat: Ladies Night
  • Waar: Mantel superstore, Arnhem
  • Wanneer: woensdag 15 juni – 18:45 tot 22:30 uur
  • Voor wie: alle fietsende vrouwen!

Meer informatie? Check de website van Mantel Tweewielers of volg ze op Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=pRPG9ZI97xM

 van