03-02-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Mantel Mountainbike testdag

Waar test je een mountainbike? Juist, in het bos. Daarom organiseert Mantel op zondag 6 maart een Mountainbike Testdag. Met het unieke Mountainbike Museum (Arnhem) als eventlocatie. Kom langs voor een testride op je droomfiets! 

Maak op de trails in Oosterbeek je testrides op droomfietsen. Van hardtails tot full suspensions en van fatbikes tot elektrische mountainbikes. Meer dan 60 highend mountainbikes van Bulls, BMC, Cube, Haibike, Scott en Trek staan voor je klaar.

Hoe doe je mee?
Van te voren je droombike reserveren is niet mogelijk, maar gelukkig heb je de hele dag de tijd om te testen. Tussendoor warm je je handen even bij het vuur, wissel je je testervaringen uit met medemountainbikers en geniet je van een goede lunch. Op het parcours van 4 kilometer kun je op één dag minstens 8 mountainbikes goed aan de tand voelen. Én dan heb je ook nog tijd om lekker door het Mountainbike Museum te struinen. Verder worden er ook twee gratis mini-clinics aangeboden in samenwerking met MTBCLINIC.nl

Data

● Zondag 6 maart 2016

Inschrijven
Er zijn maximaal 100 startplaatsen beschikbaar. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De inschrijfkosten voor een gehele dag testplezier zijn €20,00. Deze ontvang je op de testdag retour in de vorm van een cadeaubon (te besteden in de Mantel superstore in Arnhem Zuid).

Inbegrepen bij je inschrijving:

● Lunch
● Hulp bij het afstellen van voorvork en demper van de testbikes
● Kleedruimte
● Gratis parkeren
● Uitgepijlde testronde
● Gratis entree tot het Mountainbike Museum

Klik hier om je in te schrijven en voor meer informatie.

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van