03-02-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Mantel Mountainbike testdag

Waar test je een mountainbike? Juist, in het bos. Daarom organiseert Mantel op zondag 6 maart een Mountainbike Testdag. Met het unieke Mountainbike Museum (Arnhem) als eventlocatie. Kom langs voor een testride op je droomfiets! 

Maak op de trails in Oosterbeek je testrides op droomfietsen. Van hardtails tot full suspensions en van fatbikes tot elektrische mountainbikes. Meer dan 60 highend mountainbikes van Bulls, BMC, Cube, Haibike, Scott en Trek staan voor je klaar.

Hoe doe je mee?
Van te voren je droombike reserveren is niet mogelijk, maar gelukkig heb je de hele dag de tijd om te testen. Tussendoor warm je je handen even bij het vuur, wissel je je testervaringen uit met medemountainbikers en geniet je van een goede lunch. Op het parcours van 4 kilometer kun je op één dag minstens 8 mountainbikes goed aan de tand voelen. Én dan heb je ook nog tijd om lekker door het Mountainbike Museum te struinen. Verder worden er ook twee gratis mini-clinics aangeboden in samenwerking met MTBCLINIC.nl

Data

● Zondag 6 maart 2016

Inschrijven
Er zijn maximaal 100 startplaatsen beschikbaar. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De inschrijfkosten voor een gehele dag testplezier zijn €20,00. Deze ontvang je op de testdag retour in de vorm van een cadeaubon (te besteden in de Mantel superstore in Arnhem Zuid).

Inbegrepen bij je inschrijving:

● Lunch
● Hulp bij het afstellen van voorvork en demper van de testbikes
● Kleedruimte
● Gratis parkeren
● Uitgepijlde testronde
● Gratis entree tot het Mountainbike Museum

Klik hier om je in te schrijven en voor meer informatie.

 van