28-12-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Mantel organiseert derde editie Sponsor Pitch, een strijd om €3700 aan sponsorgeld

Mantel organiseert in 2019 de derde editie van de Sponsor Pitch. Ieder wielerteam, elke toerclub, elk wielerevenement, elk goed doel of zelfs ieder individu kan meedoen aan het sponsorevenement en kans maken op een sponsordeal. Onder de acht finalisten wordt €3700 aan sponsorgeld verdeeld. De inschrijving voor de Sponsor Pitch start op 19 december 2018 en inschrijven is mogelijk tot en met 16 januari 2019.

Schrijf je in

De Sponsor Pitch is voor iedereen, zolang het uiteindelijke doel affiniteit heeft met fietsen. Wie wil deelnemen kan zich inschrijven via www.mantel.com/sponsorpitch. Na de sluiting van de inschrijfperiode, 16 januari 2018, kiest de jury de eerste vijf deelnemers. De laatste drie finaleplekken worden gekozen door het Facebook publiek. De drie deelnemers met het beste verhaal en de meeste likes op hun foto doen mee met het Sponsor Pitch event.

Het Sponsor Pitch event

De zes finalisten worden in één van onze superstores uitgenodigd voor het Sponsor Pitch event. Alle finalisten krijgen vijf minuten de tijd om de jury te overtuigen waarom zij een sponsordeal verdienen. Aan het eind van de avond kiest de jury de winnaars in twee categorieën, namelijk goede doelen en overige initiatieven. Vorig jaar wonnen onder andere Ploegmaats.cc, Heart to Handle, Vrouwenwielrennen.nl en WTOS Delft.

Meer informatie over de Sponsor Pitch is te vinden op de website www.mantel.com/sponsorpitch. Wil je jouw groep opgeven dat kan via de inschrijfpagina tot en met donderdag 16 januari 2018.

Mantel Sponsor Pitch2

 van