10-01-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Mantel organiseert strijd om €3500 aan sponsorgeld

Ieder wielerteam, elke toerclub, elk wieler- of mountainbike-evenement, elk goed doel of zelfs ieder individu kan meedoen aan de Mantel Sponsor Pitch. Dé kans om een sponsordeal binnen te slepen.

Net als in een wielerwedstrijd zijn er tijdens het Sponsor Pitch event drie podiumplekken te bemachtigen. In totaal wordt er door Mantel €3.500 aan sponsorgeld ter beschikking gesteld, aan de drie uiteindelijke winnaars.

Meld je aan vóór 26 januari

Teams die willen meedoen aan de Sponsor Pitch kunnen zich inschrijven via de website van Mantel. Hoe werkt het? Geef een teamnaam op (of bedenk er één), geef aan waaraan je het sponsorbedrag wil besteden én hoe jij en Mantel elkaar kunnen versterken. That’s it. Na je inschrijving selecteert een jury 7 deelnemers én selecteert het Facebook-publiek nog eens 3 deelnemers. In totaal gaan er dus 10 kandidaten door naar het Sponsor Pitch event, op vrijdagavond 3 februari in de Mantel superstore (Arnhem).

Overtuig jij de jury?

Tijdens het Sponsor Pitch event krijgen de tien deelnemers de gelegenheid om een pitch van vijf minuten te houden waarin ze de jury ervan kunnen overtuigen waarom zij een sponsordeal verdienen. Dus wellicht rij jij aan het eind van de avond naar huis met de cheque in handen!

Meer informatie over de Sponsor Pitch is terug vinden op de website van Mantel, daar kunnen liefhebbers zich ook meteen inschrijven!

 van