05-01-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Mantel organiseert strijd om €3700 aan sponsorgeld

Na een succesvolle eerste editie komt Mantel met de tweede editie van de Sponsor Pitch. Deze wordt gehouden op vrijdag 2 februari 2018 in de superstore Den Bosch. 

Ieder wielerteam, elke toerclub, elk wielerevenement, elk goed doel of zelfs ieder individu kan meedoen aan het sponsorevenement en kans maken op een sponsordeal. In totaal wordt er door Mantel €3700 aan sponsorgeld ter beschikking gesteld dat verdeeld zal worden over acht deelnemers.

Hoe kan je deelnemen?

Wie wil deelnemen aan de Sponsor Pitch kan zich in te schrijven via www.mantel.com/sponsorpitch . Na de inschrijving kiest een jury, bestaande uit medewerkers van Mantel, welke vijf deelnemers er worden uitgenodigd voor het Sponsor Pitch event. Om het deelnemersveld van acht teams compleet te maken beslist het facebook-publiek vervolgens welke drie deelnemers er ook doorgaan naar het Sponsor Pitch event.

Finale

Tijdens het Sponsor Pitch event, de finale van het initiatief, krijgen alle deelnemers de gelegenheid om een pitch van vijf minuten te houden waarin ze de jury ervan kunnen overtuigen waarom zij een sponsordeal verdienen. Aan het einde van de avond beslist de jury op welke plek de deelnemers zijn geëindigd en met welk sponsorbedrag ze naar huis gaan. De winnaars van vorig jaar waren Tour du ALS Team Leo, Handbikebattle Maartensmasters en de Omloop der Zevenheuvelen. Zowel goede doelen als andere initiatieven maken dus evenveel kans op een mooi sponsorbedrag.

Meer informatie? 

Meer informatie over de Sponsor Pitch is te vinden op de website van Mantel. Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich via deze pagina tot en met donderdag 25 januari 2018 inschrijven voor de Sponsor Pitch.

 van