Mantel voegt Cannondale toe aan fietscollectie

Per 1 februari 2021 is het merk Cannondale verkrijgbaar bij Mantel. Met de toevoeging van het fietsmerk wil Mantel een nóg groter publiek aanspreken. 

Mantel heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo is de fietsspecialist uitgegroeid naar 3 superstores van meer dan 3.000 m2 winkeloppervlak, 6 servicepunten en meer dan 450 personeelsleden. 
Het toevoegen van Cannondale aan de collectie van Mantel is een strategische keuze om verder te groeien. “Met Cannondale bereiken we een grotere fietsdoelgroep” aldus directeur Dick Mantel. Cannondale wordt geplaatst naast de bestaande merken als Trek, Scott, Cube, BMC, Giant en Sensa. En zal een bijdrage leveren in de categorie racefietsen, gravelbikes en mountainbikes als ook e-bikes en stadsfietsen. 

Mantel sinds 1938

Mantel is al jaren een toonaangevende omnichannel retailer binnen de fietsenbranche. Met unieke superstores in Utrecht, Den Bosch en Arnhem en een succesvolle webshop weten zij jaarlijks een hoop fietsers blij te maken. 

In de superstores van Mantel kun je fietsen testen op de aangelegde testbaan en dezelfde dag nog rijklaar mee naar huis nemen. Daarnaast bestel je online alleen wat ook écht op voorraad is, zo garanderen zij de leveringen en levertijden. Eenmaal online een bestelling geplaatst, dan kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in een van de superstores of servicepunten. 

Cannondale

Het Amerikaanse fietsmerk Cannondale staat bekend om hun innovatieve manier van het produceren van fietsen. De lefty voorvork bij Cannondale mountainbikes is hier een mooi voorbeeld van. Als je een Cannondale racefiets of MTB aanschaft, dan weet je zeker dat je een fiets koopt met de nieuwste technieken en onderdelen waar de passie voor fietsen vanaf spat. Naast sportfietsen maakt Cannondale ook zeer hoogwaardige e bikes en stadsfietsen. Dus of je nou op zoek bent naar een Cannondale e bike of een Cannondale MTB, bij Mantel vind je het allemaal! 

Bekijk hier de collectie van Cannondale op de website van Mantel.


In het verleden hebben wij diverse fietsen van Cannondale voor jullie getest. Hier vind je bijvoorbeeld onze review van de Cannondale Habit NEO 2019 E-MTB. Of lees hier de Cannondale SystemSix 2019 racefiets.

 van