23-06-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Marianne Vos introduceert perfecte wielershirt voor vrouwen

Icoon van het vrouwenwielrennen, Marianne Vos, en AGU introduceren speciale jersey voor vrouwen.

Marianne Vos is een icoon in de wielersport en de enige vrouwelijke wielrenster die de afgelopen twee decennia onafgebroken op het hoogste niveau heeft gepresteerd. Om haar prestaties en toewijding aan het vrouwenwielrennen te eren, introduceert AGU een exclusieve samenwerking met Marianne Vos. Het wielershirt  heeft – hoe kan het ook anders – een vossenmotief. De samenwerking tussen AGU en Marianne Vos heeft samen met de switch bibshort geleid tot de perfecte set voor wielrensters die net als Marianne design, performance en comfort hoog in het vaandel hebben staan.

Marianne Vos
Marianne Vos

Team Jumbo-Visma

In de afgelopen jaren hebben Marianne en AGU al nauw samengewerkt aan de optimale wielerkleding voor de vrouwenploeg van Team Jumbo0Visma. De eigentijdse wielerset voor vrouwen die nu gelanceerd wordt, is door AGU samen met Marianne ontwikkeld. In dit proces is alles aan bod gekomen wat Marianne belangrijk vindt in een wielerkit. Hierdoor is de set de ideale combinatie van performance en comfort. In het design is daarnaast Marianne’s liefde voor de natuur en offroad fietsen verwerkt. De jersey is voorzien van een speciaal ontworpen vossen-logo. De Marianne Vos Collab wielerset is vanaf nu te koop via agu.com en aangesloten winkels.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van