24-09-2013 - Snowboarden, Nieuws

21 oktober 2013 première Chamäleon

Maandagavond 21 oktober vindt in Bitterzoet in Amsterdam de Nederlandse première plaats van Chamäleon: The colors of snowboarding. Chamäleon is een project dat mede mogelijk gemaakt door Redbull, Volcom en Nitro. Red Bull staat natuurlijk bekend om legendarische films in verschillende actiesporten en ook dit lijkt weer een pareltje te worden.

Markus Keller, de meest all-round en extravagante snowboarder van dit moment, wordt in deze film gevolgd tijdens zijn trips. Keller is onder andere bekend bij het grote publiek door zijn vele internationale overwinningen en zijn status als wereldkampioen. Daarnaast sierde hij al covers van vele magazines en speelde hij mee in een aantal films die positieve reacties ontvingen. In Chamäleon gaat Markus op jacht naar de perfecte sneeuw en hij wordt hierbij vergezeld door grote namen als Arthur Longo, Eero Ettala en Brian Iguchi. Op de site van Red Bull is alvast een exclusief voorproefje terug te vinden van hun trip.

De première start trouwens om 20.30 uur en na afloop is er een afterparty. Drink een biertje met Nitro rijder Markus Keller, die samen met zijn gevolg aanwezig zal zijn en maak daarnaast kans op leuke goodies. Claim snel je gratis spot voor deze première. Ga naar www.facebook.com/nitronetherlands en meld je aan. Inschrijven kan tot vrijdag 18 oktober 15:00 uur, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je erbij bent.

Flyer Chamelkeon

 

 van