10-12-2013 - Nieuws, Wielrenblad

Martyn Ashton: Road Bike Party 2 Video

Er is een vervolg verschenen op de immens populaire Road Bike Party video van Martyn Ashton. De vorige video werd zo’n 9 miljoen keer bekeken sinds de release in 2012. Nu is er dus een gloednieuwe clip online gezet en deze is net zo spectaculair als zijn voorganger. Ook deze video is overigens weer geproduceerd door Robin Kitchin.

In deze videoreeks verruilt trails legende Ashton zijn gebruikelijke mountainbike voor een Pinarello Dogma 2. Dit model wordt voornamelijk gebruikt in de Tour de France en heeft een waarde van zo’n 10.000 euro. In deze video gebruikt Martyn Ashton deze racefiets voor hele andere dingen en laat hij zien wat er allemaal wel niet mogelijk is op een fiets.

Het is overigens een wonder dat het tweede deel van Road Bike Party al online is verschenen aangezien Ashton enkele maanden geleden nog ernstig geblesseerd was door een valpartij. Aan de beelden te zien is het herstel bijzonder voorspoedig verlopen! Ook andere riders maken hun opwachting in deze video, en ze laten absurde moves zien op de racefiets.

[youtube id=”HhabgvIIXik”] 

 van