12-09-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Winactie: Meedoen aan de Dam tot Dam fietsclassic?

Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de Dam tot Dam FietsClassic! Je kan bij deze klassieker kiezen uit afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km. De start en finish zijn op de Dam in Amsterdam, voor het Koninklijk Paleis. Vanaf daar pak je meteen een uniek stuk van de route: via de Nieuwmarkt over afgesloten wegen naar de befaamde IJtunnel. Vervolgens brengen de verschillende routes je langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam.

Dit drukbezochte evenement wordt jaarlijks gehouden en is ook dit keer binnen no-time volgeboekt. Maar wij zouden Wielrenblad niet zijn als we je blij zouden maken met een dode mus. Dus geven wij 3x 2 startbewijzen weg! Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen!

Wil jij meefietsen op zondag 17 september? Tag onder deze Facebook-post je fietsmaatje en wie weet verassen wij jou morgenochtend, 14 september, met een berichtje waarin staat dat jij een van de gelukkigen bent die nog mee kan doen met de Dam tot Dam fietsclassic! Uiteraard volstaat een reactie onder deze post ook.


Deze actie hebben wij samen met Le Champion opgezet, onze standaard spelvoorwaarden zijn van toepassing.

 van