28-07-2017 - Nieuws, Wielrenblad

LBL Ardennen Classic 2017: Maak kans op startbewijzen!

Zaterdag 12 augustus 2017 vindt de 35e editie plaats van de uitdagende LBL Ardennen Classic. LBL Ardennen Classic is een échte heuvelklassieker. De afstanden van 125, 170 en 233 kilometer zijn uitdagende routes met veel hoogtemeters. Het is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners. De verschillende routes zijn volledig uitgepijld en gaan zoveel mogelijk over kleinere en rustige wegen.

LBL Ardennen Classic van Le Champion laat je ervaren wat het is om kuitenbijters als de Côte de Vien, de Côte de Chambralles, de Côte de La Combe en Roche aux Faucons te bedwingen. Op de drie meest uitdagende klimmen is er tijdwaarneming aanwezig en maken we een klassement op voor de beste mannelijke en vrouwelijke klimmers!

WINACTIE

Wij mogen in samenwerking met de LBL Ardennen Classic maar liefst vier startbewijzen (2 x 2, afstand naar keuze) weggeven, zodat jij samen met je beste fietsmaatje het uitdagende parcours kan fietsen. Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar onderaan de pagina te reageren op de volgende vraag:

Tag jouw beste fietsmaatje en vertel ons waarom jullie niet kunnen ontbreken aan de start.

REAGEER NU!

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op de startbewijzen of reageer op onze Facebook-post. De leukste reacties worden beloond met een set tickets voor de ronde. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mailtje sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de startbewijzen van de LBL Ardennen Classic gaat in het onderwerp van jouw mail.

Op zaterdag 12 augustus vindt de LBL Ardennen Classic plaats, dus zorg ervoor dat je deze tocht niet mist en schrijf je snel in via de website. Komende maandag zullen we de gelukkigen bekend maken en komende week zullen we ook terug komen op de winnaars van de BBB & Wielrenblad tourpoule!

 van