01-06-2015 - Mountainbiken, Nieuws

Merida Ninety-Six 2016 Launch – Alpstadt

Afgelopen weekend was Up/Down aanwezig tijdens de lancering van de Merida Ninety-Six 2016 in het Duitse Alpstad. Op uitnodiging van Merida hadden wij, voorafgaand aan de tweede wedstrijd van de wereldbeker crosscountry, de mogelijkheid om de gloednieuwe Ninety-Six crosscountry fully en de One-Twenty te testen. 

Uiteraard stond ook het Multivan Merida Biking Team paraat tijdens de introductie om de kleedkamergeheimen met ons te delen tijdens de officiële ploegenpresentatie. Bekijk hieronder de foto’s van het officiële gedeelte van het persweekend.

Daarnaast werd ons uitgebreid de mogelijkheid geboden om de Ninety-Six nader te bekijken. De Taiwanese fabrikant positioneert de achterdemper weer op de bovenbuis, zoals ook het geval was bij de succesvolle oudere modellen van de Ninety-Six. De nieuwe Ninety-Six zal verkrijgbaar zijn met 27,5” wielen en voor de grotere maten ook als 29’er. De lichtste uitvoering wordt daarnaast voorzien van een frame met demper van 1900 gram, waarbij zelfs de rocker van carbon is vervaardigd.

Bekijk hieronder de beelden van een bijzonder plezierige middag met de nieuwe Merida Ninety-Six 2016. Houd bovendien al onze kanalen in de gaten voor nog veel meer nieuws over de nieuwste modellen van Merida.

 van