13-01-2011 - Snowboarden, Nieuws

Met Chicky Clinis naar Mayrhofen, Oostenrijk!

 

Girls, fun and learn riding!! Dat is waar het om gaat bij de Chicky clinics trip. Skier of boarder, beginner of bijna pro, het Nederlandse Nikita team staat voor je klaar om van jou een echte park rider te maken! Of je nou alleen komt of met je vriendinnen, het wordt een gezellige week vol met zon, verse sneeuw, nieuwe tricks en dikke party’s!

Van maandag tot en met vrijdag krijg je drie uur per dag clinics van het Nederlandse Nikita team. Zij leren je om je eerste slide/sprong te maken of helpen je park skills naar een hoger niveau toe te tillen. Naast de clinics kun je zelf oefenen in het Vans Penken park, lekker touren in het gebied of heerlijk van het zonnetje genieten op het terras! Tijdens de clinics zullen er ook video opnames worden gemaakt, zodat jij jezelf terug kunt zien en tips kunt ontvangen. Aan het einde van de week hebben we de Peach best trick contest waar jij je park skills kunt showen en mooie prijzen kunt winnen! Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals de chick flick movie night, girls night out en kun je heerlijk relaxen in Gasthof Zillertal waar we verblijven of je kunt op stap gaan in het bruisende Mayrhofen!

Wil je mee met de Chicky clinics trip, maar wil je ook met je vriendje op vakantie? Geen probleem! Je kunt dan de optie nemen om de 2 persoons kamer te boeken zodat je wat meet privacy hebt, maar ook mee kunt draaien met het programma van Chicky clinics!

Zin gekregen? Deze trip kun je boeken op de website van saiko!! Voor slechts 580,- euro zit jij een hele week in de sneeuw inclusief:
– 6 daagse liftpas
– 7 nachten o.b.v. halfpension (dat betekend dus dat je deze week alleen nog maar je lunch hoeft te betalen!!!)
– 5 x 3 uur freestyle clinics van het Nederlandse Nikita team
– Video analyse
– PEACH Best trick contest
– Girls night out
– Chick flick movie night
– Nikita goodiebag met oa. Vans en Nikita goodies

 

Presented by:

 

Partners van Chicky Clinics:

 

 van