Met Ortlieb op de fiets naar je werk – 365 dagen op twee wielen

#OneLessCar – Hoewel veel mensen (gedeeltelijk) thuis werken en dit misschien wel de nieuwe norm gaat worden, is het altijd fijn om weer even naar kantoor te gaan. Werken in een andere omgeving, je collega’s weer in levende lijve zien en je volledig kunnen focussen op je werk. Veel mensen pakken de auto om naar hun werk te gaan, maar waarom zou je niet eens wat vaker de fiets pakken? De auto een dagje laten staan is goed voor het milieu en jezelf én op de terugweg kun je even helemaal je hoofd leegmaken. Om je spullen hoef je je geen zorgen te maken: Ortlieb biedt alles wat je nodig hebt om je spullen voor je werk droog en veilig mee te nemen. Zo is zelfs regen geen excuus meer om niet met de fiets naar je werk te gaan…

Met je auto in de file staan, vertraging met de trein, dingen waar je niet echt gelukkig van wordt. Ortlieb begrijpt dit! Daarom hebben ze een uitgebreide collectie tassen die het jou makkelijker moeten maken om eens wat vaker
op de fiets naar je werk te gaan. Of je nu wel of geen laptop mee moet nemen, reservekleding of juist allerlei papieren, Ortlieb heeft voor elke situatie een passende tas. De stijlvolle tassen uit de commuting collectie misstaan absoluut niet aan je fiets en op je werk. Ben je eenmaal op je eindbestemming aangekomen, dan hang je je tas eenvoudig over je schouder.

Dankzij de verschillende bevestigingssystemen hang je de tas eenvoudig en snel aan de bagagedrager van jouw fiets. En wil je extra goed zichtbaar zijn in het donker of slecht weer? Dan heeft Ortlieb de High Visibility tassen. Bij deze tassen is een sterk reflecterend garen in het materiaal geweven, waardoor de tas één grote reflector wordt als deze het licht van koplampen vangt.

In de commuting collectie van Ortlieb zitten onder andere de Commuter-Bag Two Urban, de Downtown Two, de Office-Bag en de Vario. Voor welk model ga jij?

Ga voor meer informatie naar de website van Ortlieb!

 van