06-04-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Fox introduceert een nieuwe all mountain trail helm

Fox introduceert de nieuwe Metah all mountain trail helm. In 2006 bracht het merk, door de introductie van de Flux een originele helm specifiek ontworpen voor trails op de markt. De nieuwe Metah helm van Fox is de volgende stap in all mountain bescherming. De helm zorgt voor een groter dekkingsoppervlak en vergroot daardoor de veiligheid van de renner. 

Metah_Fox-Helmet

De Metah beschikt over verschillende nieuwe technologische innovaties, deze worden hieronder overzichtelijk weergegeven.

  • Varizorb-materiaal
  • Retention system
  • Big bore vents
  • Sealed liner
  • Extra bescherming
  • V-strap anker systeem.

“Vanaf dag één waren we vastbesloten om een helm te ontwikkelen die de mountainbike game volledig op zijn kop zou zetten en de Metah doet precies dat”, zegt product manager Jordi Mestres. “Onze designers zijn helemaal opnieuw begonnen met het ontwerpen van het product en hebben een compleet nieuw ventilatie systeem ontwikkeld.”

De nieuwe all mountain helm is verkrijgbaar in vijf verschillende stijlen en gaat vandaag in de verkoop bij alle Fox dealers, daarnaast is de Metah natuurlijk online te verkrijgen. Voor meer informatie over de helm bezoek je de volgende website.

Voor meer mountaibikenieuws bekijk je onze Facebookpagina. Wil je nou altijd de leukste artikelen of meest uitdagende trails vijf keer per jaar op de deurmat krijgen? Neem dan een abonnement op Up/Down. Of download het magazine online via onze Soul Kiosk App. Vind je een speciaal onderwerp uitermate interessant? Kijk dan in onze webshop en bestel je favoriete magazine geheel naar eigen keuze!

 van