25-11-2014 - Surfen, Nieuws

Mexico, Triple overheads, Brad Domke en Jamie O’Brien

Dylan Palmer en Damien Robertson hebben een geniale video in gemaakt. Pro skimboarder Brad Domke en Hawaiiaanse barrel master Jamie O’Brien samen te aanschouwen in gigantische condities in Mexico. Je krijgt maar één keer de kans om al dit magisch vast te leggen in een video. 

De skimboarder en de surfer ontmoetten elkaar in Mexico tijdens een van de beste swells van 2014. De video spreek voor zich. Wat een heerlijk team zijn deze twee daredevils. Je zou bijna vergeten dat deze golven levensgevaarlijk zijn als je deze gasten zo heerlijk ziet spelen met de zee.

Brad Domke is bij verre de beste wave skimboarder van de wereld op dit moment. De rider van Wabasso, Florido mag dan geen vinnen hebben… Toch maakt hij heerlijke turns, cutbacks en spins in driedubbele overhead barrels.

Jamie O’Brien, de caveman, we kennen hem van zijn heerlijke barrel acties. Het duo werkte samen door elkaar in de Mexicaanse monsters te towen. Het hoogtepunt van de video is toch echt de boardswap tussen de legends. Jamie op een skimboard, Brad op een surfboard, genieten!

De rest van het plaatje mogen jullie zelf invullen.
Aanschouw, geniet en kijk nog een keer!

[vimeo id=”107100716″]

 van