MIO LANCEERT PREMIUM WIFI GPS TOUR COMPUTER

Mio, een bekend merk van de MiTAC Digital Technology Corporation, kondigt de lancering aan van de nieuwe premium fietsnavigatietoestel met ingebouwde WiFi en GPS, de Cyclo Discover Pal voor outdoor vrijetijdsactiviteiten. Gekoppeld aan de nieuwste MioShare cloud-based services en de groepsritfunctie – WeJoin. Hiermee kunnen mensen genieten van recreatieplezier in de buitenlucht van een individuele activiteit tot een groepsavontuur.

“Fietsen is meer dan alleen racen, het is een levensstijl. We zijn getuige van de groei van een nieuwe levensstijl in Europa. Mensen brengen hun vakantie steeds vaker door met vrienden en familie doormiddel van e-bike reizen. De nieuwste Cyclo Discover Pal samen met de exclusive WeJoin groepsritfunctie zijn de ideale keuze om de reis op een spannendere manier te beleven.” 

Steve Chang, President van MiTAC Digital Technology Corporation.

WeJoin-groepsritfunctie

Rijden met mensen die dicht bij je staan, is een gedenkwaardig moment! De WeJoin-groepsritfunctie helpt gemakkelijk de route met anderen te delen en samen te rijden. Cyclo Discover Pal-gebruikers kunnen eenvoudig hun vrienden of familie uitnodigen om deel te nemen aan de activiteit en de rit te beginnen door de route met hen te delen.

Met de MioShare-app biedt de WeJoin-functie meer flexibiliteit in het maken van groepsritten. Zelfs als vrienden geen Cyclo-apparaat bezitten, kunnen ze nog steeds de route volgen en navigatie-instructies ontvangen door de gratis MioShare-app. Groepsleden kunnen vanaf verschillende plaatsen starten en deelnemen aan de route. Zo ontmoet je elkaar onderweg dankzij de mogelijkheid van delen van de route met WeJoin. Het is leuk om real-time locatie te zien en te delen met groepsleden, naar de groep toe te fietsen en herinneringen maken en opslaan.

Altijd verbonden, dankzij de WiFi- en Bluetooth -connectiviteit

De WiFi-connectiviteit zorgt ervoor dat er een draadloos verbinding is met de cloud-based MioShare App. Gebruikers kunnen gegevens rechtstreeks synchroniseren tussen de Cyclo Discover Pal en MioShare account. Het bespaart het gedoe van het vinden van een kabel en het verbinden met een computer en geeft een verbeterde draadloze gegevensoverdracht ervaring. WiFi-connectiviteit maakt het ook mogelijk om regelmatig software- en kaartupdates uit te voeren.

De MioShare-app ondersteunt ook de verbinding met externe routeproviders, zoals Komoot, RouteYou en STRAVA Route, die veel worden gebruikt door fiets- en buitensport liefhebbers bij het plannen van routes. Gebruikers kunnen hun routes plannen en door de MioShare gegevens te uploaden en downloaden naar de Cyclo met één klik via de ingebouwde Wifi.

Een geweldige oplossing om de reis te ondersteunen

De Cyclo Discover Pal heeft een stijlvol 2,8-inch kleuren touchscreen en een anti-reflecterend scherm met optical hechtingstechnologie om duidelijk zicht tijdens de rit te garanderen, zelfs op een zeer zonnige dag. Ook met regenachtig weer kun je dankzij de IPX7 rating voor waterdichtheid het toestel gebruiken. Hierdoor kan je onder alle weersomstandigheden je reis vervolgen.

Afgezien van het plannen van routes via de MioShare-website, is de geavanceerde knooppunten functie een perfecte manier om de routes die je leest in een tijdschrift of online gemakkelijk te repliceren. Dit door de knooppuntnummers rechtstreeks in de Cyclo Discover Pal in te voeren, genereert het automatisch de route en kan de route starten.

Voordat je vertrekt, kunt je de route informatie op de Cyclo Discover Pal controleren, inclusief hoogte, totale afstand van de reis en de afstand van je verblijfplaats tot het startpunt van de route. Tijdens de rit vertelt de kliminformatie je over aankomende hellingen, zodat je altijd voorbereid bent op de reis.

Er zijn nog veel meer handige functies die je zeker niet wilt missen, waaronder de Cyclo’s Text-to-Speech (TTS) -technologie. Zodra het apparaat is verbonden met de MioShare-app, kunnen duidelijke turn-by-turn-instructies worden verstrekt via een Bluetooth-headset, zodat je gefocust kunt blijven rijden zonder je ogen van de weg te hoeven halen.

Bovendien heeft de Cyclo Discover Pal ook de kenmerkende NeverMiss en de klassieke Surprise Me functies van de Cyclo Discover-series. Met volledige compatibiliteit met de nieuwste MioShare-app kun je genieten van een verbeterde gebruikerservaring, van een snellere installatie met slechts een paar eenvoudige stappen zodat alle softwarefuncties je kunnen ondersteunen voor een plezierige reis.

Mio App

Over Mio

Mio ontwikkelt en verkoopt producten die het leven van mensen op het werk en achter het stuur verbeteren. Het merk werd opgericht in mei 2002 en heeft vandaag de dag activiteiten in Taiwan, China, Zuidoost-Azië, Oost- en West-Europa en het Midden-Oosten. Mio heeft momenteel meer dan 900 mensen wereldwijd in dienst en verkoopt en vermarkt haar producten in meer dan 38 landen en gebieden.

Bij Mio zijn ze altijd bezig met het verbeteren van levenservaringen. Door doordacht ontwerp – het onderzoek, het denken en de zorgvuldige besluitvorming die zorgt voor een geweldig ontwerp – creëren we de volgende generatie producten en oplossingen die voldoen aan de veranderende veiligheids- en welzijnsbehoeften van de gebruiker.

Voor meer product informatie ga naar Mio.com of bekijk de introductie video hier.

 van