21-05-2014 - Surfen, Nieuws

Mission XL on Tour

Op zondag 15 juni, organiseert Telstarsurf samen met “The Mission on Tour” een super surfevent op Strand Horst. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met vele grote surf merken en er staan talloze activiteiten op het programma. 

De volgende merken zijn aanwezig tijdens het surfevent: Northsails, Fanatic, ION, North Kiteboarding, Starboard, Severne, Aeron, NeilPryde, JP- Australia, Naish, Gaastra, Tabou, KA. Sails, LOFT Sails, Unifiber, Select, mXr, North, Airush, Cabrinha, Peter Lynn, Best, Brunotti, O’neill, Animal wetsuits, NP, Prolimit.

Tijdens deze “Mission on Tour” zal de organisatie weer een Island Cross organiseren, zoals vorig jaar ook al het geval was. Windsurfers en Suppers kunnen hier tegen elkaar strijden, door zo snel mogelijk een aantal eilanden te ronden in het Wolderwijd. Het parcours zal afhangen van de windsterkte en richting. Natuurlijk zullen er mooie prijzen beschikbaar gesteld worden voor de beste prestaties. Des te meer reden om mee te doen dus!

Behalve de “Island Cross” is er tijdens “The Mission on Tour” veel meer te doen. De surfmerken zijn aanwezig op strand Horst met uitgebreide collecties. Je kan zeer veel kites, SUP’s en windsurfspullen testen en natuurlijk direct met je vragen terecht bij de merken zelf. Een aantal grote merken zullen ook nog eens hun nationale of internationale teamriders meebrengen op 15 juni. Die staan natuurlijk klaar voor alle mogelijke vragen.

Behalve het testen van de surfspullen zullen er demo’s en clinic’s zijn op die dag. Voor het volledige programma kun je terecht op de Facebook pagina. Extra nieuws over het event zal ook verschijnen op deze Facebook pagina, even in de gaten houden dus.

 van