26-06-2015 - Windsurfen, Nieuws

Mission XL – Zondag 28 juni – Strand Horst

Op zondag 28 juni vindt de Mission XL plaats op Strand Horst. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met alle grote windsurf, kitesurf en SUP merken. Er staan natuurlijk talloze activiteiten op het programma. 

Dit evenement is voor iedereen die een boardsport beoefent of een leuke dag aan het strand wil hebben. Je kan aan wedstrijden deelnemen, materiaal testen, clinics volgen of lekker genieten van het spektakel. Er zal de hele dag muziek gedraaid worden en ’s avonds is er gelegenheid om gezellig mee te eten. 

Tijdens de MissionXL staan er 4 grote wedstrijden op het programma, waaronder het NK SUP en het NK Jeugd Kite. Daarnaast wordt er natuurlijk ook voor windsurfers wedstrijden georganiseerd. Een Downwind Slalom en daarnaast organiseren Starboard en Severne verzorgen speciaal voor jonge riders die niet over eigen materiaal beschikken de Slalom One Tour. Deelnemers kunnen gratis op slalom sets van Starboard en Severne de strijd tegen elkaar aan gaan. Naast de wedstrijden is er aan verschillende activiteiten deel te nemen. Zo krijg je tijdens de MissionsXL de mogelijkheid om zonder risico’s en onder begeleiding van een professional graffiti te spuiten.

De MissionXL on Tour is simpelweg een evenement voor iedereen met een passie voor kitesurfen, Windsurfen of SUP. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website of Facebook-pagina van Telstar. 

Locatie

Telstar Surfclub, Strand Horst Noord.
Het parkeren op Strand Horst, wordt verzorgd door Leisure Lands en kan uitsluitend met pinbetaling d.m.v. het kopen van een uitrijkaart. De tarieven & voorwaarden kunt hier vinden.

 

[youtube id=”SWJKPwzUhlU”]

 

 van