05-08-2013 - Windsurfen, Nieuws

Mistral opent winkel in Bergen

Mistral Shop Bergen heeft deze zomer officieel de deuren geopend van de eerste gloednieuwe Mistral winkel in Nederland en verkoopt dames- en herenkleding, accessoires  en SUP-Boards. Mistral is een wereldwijd bekend lifestyle merk, sinds 1976,  voor liefhebbers van het relaxte en sportieve karakter van het kustleven.

In de Mistral Shop Bergen vind je het gehele kleding assortiment. De designafdeling van de Mistral kleding is gevestigd in Italie en dat zie je terug in de collectie. De collectie heeft een internationaal gevoel en laat zowel subtiliteit als uitgesproken prints en applicaties zien. Stijlvolle sportieve casual kleding van mooie hoogwaardige kwaliteit en een verrassend pallet aan kleuren waarbij prijs kwaliteit verhouding in balans is.

Mistral is beroemd om zijn innovatieve Surf Boards en is altijd in geweest voor nieuwe ontwikkelingen en avonturen zoals het Stand Up Paddle Surfen (SUP). Het Stand Up Paddling kan zowel op Hard Boards als op Inflatable Boards (opblaasbaar). De Inflatable Boards zijn geweldig gemakkelijk in gebruik. Ze zijn snel op te bergen in een tas en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Het opblazen gaat moeiteloos met de bijgeleverde speciaal ontwikkelde hogedruk handpomp. Ook deze boards zijn verkrijgbaar in de Mistral Shop Bergen.

Alle overige Surf Boards zijn in de winkel te bestellen.

Relaxt shoppen wanneer het jouw uitkomt en het thuis laten bezorgen kan ook want initiatiefnemers van de Shop in Bergen zijn ook meteen met een webwinkel gestart.

Wanneer je makkelijk en snel op de hoogte wilt blijven van events en acties kijk dan eens op de Facebook pagina Mistral Store Bergen.

Mistral Shop Bergen
Stationsstraat 4
1861GA Bergen NH
www.equipeshop.nl

Motion_nieuws_Mistralshop Bergen

 van