22-05-2017 - Surfen, Nieuws

Moliets: Progress Surfcamp

Tussen de hoge bomen op een van de 3 sterren campings van Moliets staat het Progress Surfcamp. Zodra je het camp binnenstapt kom je terecht in een kleine wereld waarin je alles vergeet wat er om je heen gebeurt.

Er lopen mensen richting het strand om te gaan surfen, er zijn wat mensen aan het warm draaien in de skate ramp en verderop liggen wat mensen te relaxen in de chill hoek. Het unieke aan Progress is dat je elk moment van de dag kan in en uitchecken. Je zit dus niet vast aan een week deal, maar kan ook een paar dagen langs komen als je op surftrip bent langs de Franse kust.

Progress Titus04

Wat te doen naast surfen 
Naast het surfen is er van alles te doen. We hebben een miniramp, slackline, indo boards, trampolines, pooltafel, tafeltennis, fitness area en uiteraard genoeg ruimte om te chillen in hangmatten, aan de surf bar of op het strand. Daarnaast organiseren we bij genoeg animo uitstapjes naar Hossegor of San Sebastian.

Hossegor

Hossegor is de surf hoofdstad van Frankrijk waar je kan shoppen in een van de vele outlets, of heerlijk kan flaneren over de boulevard en de surfspots van de omgeving kan checken.

San Sebastian
San Sebastian is een van die plaatsen die al magisch aanvoelt. In hetmooie Baskenland van Spanje ligt deze geweldige stad, waar alles te vinden is wat je nodig hebt. Surfen in de baai, shoppen in de pittoreske straatjes of heerlijk tapas eten, het kan allemaal. Eindig je dag in een van de vele barretjes en dans in Spaanse stijl met een Sangria in je ene hand en een spanjaard in de andere.

Progress Titus03

 

Spot info:
In Moliets hebben we te maken met beachbreaks. De rivier op het strand van Moliets zorgt ervoor dat het zand naar de zijkanten wordt geduwd, waardoor je altijd een goede bank hebt liggen. De eindeloze zandstranden in Les Landes zorgen ervoor dat als je eventjes loopt er altijd wel een peakje voor jezelf te vinden is.

Progress Titus02

Nachtleven in Moliets:
De camping ligt centraal, waardoor je binnen 10 minuten in het levendige dorpje van Moliets bent. Van bandjes tot aan discotheken, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. En het fijne, na een avondje stappen ben je na een duik in het water zo weer van je kater af.

https://www.youtube.com/watch?v=XC6m9io6QzE

Voor meer Informatie bekijk de website van Progress.

Als je voor 1 juni boekt en de volgende coupon code gebruikt  krijg je 10% korting op jouw vakantie.

Coupon code: PROGRESS10

 

 van