05-04-2016 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #1 2016 is uit!

Vanaf deze week ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder een kleine scoop van de artikelen uit dit nummer.

Team Mystic goes Tahiti
Het team van Mystic reisde af naar Tahiti om een van de bekendste surfspots ter wereld te surfen, Teahupo’o. Een krachtige, snelle, krullende golf met een high-risk high-reward-rating vanwege het messcherpe rif en het kniediepe water. Robby Swift en Boujmaa Guilloul delen hun ervaring over de golf en het prachtige eiland.

Lake Chargers
Van het tropische paradijs Tahiti gaan we door naar Lake Superior, Michigan. Geen metershoge golven of scherp koraal maar snijdende wind en extreme kou waren de condities waar de windsurfers mee te maken kregen. Levi Siver, Marcilio Browne en Philip Köster vertellen.

JP & Nazaré
Jason Polakow geeft een uitgebreid verslag van zijn ervaring van Nazaré, het Portugese kustdorpje waar van november tot februari de swell vanuit de Atlantische Oceaan met volle bakken binnenkomt. Lees hoe Jason het er van afbrengt en krijg een inside look in de gear die hij gebruikte om dit monster te temmen.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Spotguide niet. Nieuwsgierig geworden? Bestel Motion #1 in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!

 

 

 van